Jørgen S Skrevet 25. mars 2008 Skrevet 25. mars 2008 Jeg var en tur i Rondane i påsken, og på en skikkelig påsketur hører kvikk lunsj med. På en raskt stopp skulle vi nyte en kvikk lunsj. Det var kald vind og tett snødrev, så jeg prøvde å få av papiret med vindvottene på. Dette var ikke noe problem med det gamle papiret, men for meg helt umulig med dette nye papiret. Tok derfor av meg vindvottene og prøvde igjen kun iført tynne vanter. fortsatt var det umulig å få tak i de små flikene man skal dra i. Tok av vantene og med iskalde og stive fingre fikk jeg så vidt av papiret. Er det bare jeg som sliter med dette? Bør man kanskje trene på å pakke opp kvikk lunsj med votter før man drar på tur? Det gamle sølvpapiret var jo praktisk å pakke inn resten i hvis man ikke ønsker å spise alt på en gang. Ikke at det noen gang har vært aktuellt for meg Jørgen Siter
LadyA Skrevet 25. mars 2008 Skrevet 25. mars 2008 legg sjokoladen i sølvpapir hjemme liker heller ikke de nye pakningene.. Siter
Armadaaa! Skrevet 25. mars 2008 Skrevet 25. mars 2008 hadde problemer med kvikk lunsj papiret med iført votter inne! Siter
Håvard Skrevet 25. mars 2008 Skrevet 25. mars 2008 Tok derfor av meg vindvottene og prøvde igjen kun iført tynne vanter. fortsatt var det umulig å få tak i de små flikene man skal dra i. Tok av vantene og med iskalde og stive fingre fikk jeg så vidt av papiret. Jørgen Personlig spiser jeg ikke sjokolade lenger, men har min dypeste forståelse for problemet!!! Skal kjære, gode, gamle Kvikk lunsj bli denne generasjon ungers Traumatiske barndomsopplevelser i fremtiden https://www.fjellforum.no/index.php?app=forums&module=forums&controller=topic&id=4993&highlight=traumatiske Siter
Mayhassen Skrevet 25. mars 2008 Skrevet 25. mars 2008 Vel, hørt om tenner? Papiret på kvikklunsjen er i det minste mye bedre enn mange andre sjokolader som snickers, twix, mars etc. Her løsnes det ALLTID en liten flik i hjørnet, så må man knote no ... for å ikke miste den lille biten + og la resten av herligheten komme ut av pakningen og inn i munn, dette tar jo nå altdor lang tid selvfølgelig! Trikset er nok å pakke det om hjemme inn i et miljøvennlig papir, da er det heller ikke så nøye om det blåser bort... Siter
Håvard Skrevet 25. mars 2008 Skrevet 25. mars 2008 Vel, hørt om tenner? ............... .......Trikset er nok å pakke det om hjemme inn i et miljøvennlig papir, da er det heller ikke så nøye om det blåser bort... Hehe joda, men de røyk i altfor mange meter frittfall Dog er det i halsen sjokoladen stopper desverre. Ja huff hvor mye vi har løpt etter mistet sjokoladepapir i vinden Siter
Armadaaa! Skrevet 25. mars 2008 Skrevet 25. mars 2008 kanskje papiret på kvikk lunsjen føles bedre pga. formen på sjokkoladen? Mere å rive i på en kvikklunsj enn en snickers:) Siter
Håvard Skrevet 25. mars 2008 Skrevet 25. mars 2008 En tinderanglers drømmejobb: Sjokoladeembalasjeproduktutvikler Siter
Kjell Iver Skrevet 25. mars 2008 Skrevet 25. mars 2008 Skjønner ikke hvorfor man ikke kan lage sjokolade med spiselig papir. Hadde vært mye enklere. Man kan jo spise et eple med skallet på. Hadde sluppet uhorvelig mye søppel da, og verden hadde blitt et mye bedre sted å være Siter
Mayhassen Skrevet 25. mars 2008 Skrevet 25. mars 2008 god ide kjiver! Nå vet jeg hvertfall hva jeg skal gjøre mens jeg venter på at kjøttet tørker i ovnen før neste tur: http://www.freepatentsonline.com/6376000.html Siter
Per Traasdahl Skrevet 25. mars 2008 Skrevet 25. mars 2008 Jørgen S, Her står vi på hellig grunn. Du er ikke alene om å plages med den nye innpakningen på kvikklunsjen, men en god trøst er nå uansett at prisen har kommet ned på et akseptabelt nivå. Mener å huske at en plate var oppe i over 12.00 kroner før produksjonen ble sendt til utlandet. Før påske fikk vi fire plater helt nede i 14.90 kroner, noe som vi i Trøndelag kaller "belle". Moralen blir: Ikke tukle med Kvikk Lunsjen! Per Siter
Jørgen S Skrevet 25. mars 2008 Forfatter Skrevet 25. mars 2008 Skjønner ikke hvorfor man ikke kan lage sjokolade med spiselig papir. Spise sjokoladen med papiret på Blir ikke det som å ha sex med kondom? Siter
Jotna Skrevet 26. mars 2008 Skrevet 26. mars 2008 Nei, det blir som å spise sjokolade med papiret på Siter
Jørgen S Skrevet 26. mars 2008 Forfatter Skrevet 26. mars 2008 Nei, det blir som å spise sjokolade med papiret på Det var godt å høre. Siter
O.Larsen Skrevet 27. mars 2008 Skrevet 27. mars 2008 Sier meg enig med trådstarter. Litt av kvikklunsjopplevelsen var jo nettopp sølvpapiret. Kanskje turfolket skal starte en underskriftskampanje og sende inn til produsenten hvor vi krever å få tilbake den gamle innpakningen men spørs vel om det hadde vært nyttesløst Siter
Armadaaa! Skrevet 27. mars 2008 Skrevet 27. mars 2008 Sier meg enig med trådstarter. Litt av kvikklunsjopplevelsen var jo nettopp sølvpapiret. Kanskje turfolket skal starte en underskriftskampanje og sende inn til produsenten hvor vi krever å få tilbake den gamle innpakningen men spørs vel om det hadde vært nyttesløst nja... har vell ikke gjort problemet verre:) verdt å prøve? Siter
O.Larsen Skrevet 27. mars 2008 Skrevet 27. mars 2008 Ja, man kan jo alltids prøve. Er sikkert noen her på forumet som har litt datakunnskaper som kan lage en enkel nettside med et ørlite skjema som man fyller ut. Feks navn og bosted. Så legges den infoen inn i ei liste man kan se på og etterhvert printe ut kanskje? Siter
O.Larsen Skrevet 27. mars 2008 Skrevet 27. mars 2008 Jøss, er det faktisk et eget nettsted for underskriftskampanjer. Det har jeg ikke sett før. Ja men det kan jo passe helt utmerket det. Siter
Gjest Fjellfinn Skrevet 28. mars 2008 Skrevet 28. mars 2008 Det gamle sølvpapiret var jo praktisk å pakke inn resten i hvis man ikke ønsker å spise alt på en gang. Ikke at det noen gang har vært aktuellt for meg Jørgen SKjønte ikke helt hva dere slet med, sist jeg åt slik føde var den vitterlig i sølvpapir og lett å få ut og inn. Måtte kjøpe meg en sånn og prøve, førstintrykket lovte ikke bra, en 2-pack -- ingenting kjent... Nuvel, la den i sekken og la til fjells, Omsfjellet for engangs skyld. Oppi der, ved Bånkroktjønna, i 5 minus, strålende sol men kald vind, prøve jeg å åpne med vottene på. Det gikk ikke nei. Prøvde å gnage den opp, men det ble for mye miljøforurensing, det endte med at jeg tok av vottan og rev den opp med neglene. DA ble det sjokolade til den varme teen min! Deilig påskestemning -- ENDELIG! Konklusjon, fram med kniven, med engang! Siter
Thomas Skrevet 28. mars 2008 Skrevet 28. mars 2008 https://www.fjellforum.no/index.php?app=forums&module=forums&controller=topic&id=535&highlight=freia+melkesjokolade Siter
Arket A4 Skrevet 28. mars 2008 Skrevet 28. mars 2008 Det som er ille er Stratosinnpakninga. De tviholder på det crappy tjukke folierte sølvpapiret som revner bare man tenker på det. ALLE sekkene mine er belagt med tjukt lag stratosstøv på innsiden. Og så Stratos da, verdens beste sjokolade... Si stratosstøv 40 ganger, få kraftig overkinnsmuskulatur Siter
Armadaaa! Skrevet 29. mars 2008 Skrevet 29. mars 2008 SKjønte ikke helt hva dere slet med, sist jeg åt slik føde var den vitterlig i sølvpapir og lett å få ut og inn. Måtte kjøpe meg en sånn og prøve, førstintrykket lovte ikke bra, en 2-pack -- ingenting kjent... Nuvel, la den i sekken og la til fjells, Omsfjellet for engangs skyld. Oppi der, ved Bånkroktjønna, i 5 minus, strålende sol men kald vind, prøve jeg å åpne med vottene på. Det gikk ikke nei. Prøvde å gnage den opp, men det ble for mye miljøforurensing, det endte med at jeg tok av vottan og rev den opp med neglene. DA ble det sjokolade til den varme teen min! Deilig påskestemning -- ENDELIG! Konklusjon, fram med kniven, med engang! hehe ok:D Siter
Armadaaa! Skrevet 29. mars 2008 Skrevet 29. mars 2008 SKjønte ikke helt hva dere slet med, sist jeg åt slik føde var den vitterlig i sølvpapir og lett å få ut og inn. Måtte kjøpe meg en sånn og prøve, førstintrykket lovte ikke bra, en 2-pack -- ingenting kjent... Nuvel, la den i sekken og la til fjells, Omsfjellet for engangs skyld. Oppi der, ved Bånkroktjønna, i 5 minus, strålende sol men kald vind, prøve jeg å åpne med vottene på. Det gikk ikke nei. Prøvde å gnage den opp, men det ble for mye miljøforurensing, det endte med at jeg tok av vottan og rev den opp med neglene. DA ble det sjokolade til den varme teen min! Deilig påskestemning -- ENDELIG! Konklusjon, fram med kniven, med engang! hehe ok:D Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.