Gå til innhold
  • Bli medlem

Anbefalte innlegg

Skrevet

Er det noen som har en bra oppskrift / metode for brødbaking på lengre turer?

Skal på 6 ukers fjelltur til sommeren og har kun mulighet til å få stekt brødet over gassbluss. Funker det å lage vanlige brød å steke dem i en kjele? Eller er det andre varianter som egner seg bedre?

Annonse
  • 2 måneder senere...
Skrevet

Hei,

Kjekt å lese at flere er interessert i brødbaking ute. Erling Kagges oppskrift med bakepulver er fin, men om de er på tur og har litt mer tid, er gjærdeig å foretrekke.

Bruk tørrgjær og lag ein vanleg grov brøddeig. Oppskrifter finn de bak på melposene. For dere som vil ha det enda enklere: Kjøp ferdige melblandinger i butikken. Kjevling er ikke nødvendig. Bare ta litt olje i hendene og trykk deigen flat. Stek deigen på svak varme på stormkjøkkenet.

Alternativ stekemåte: som pinnebrød over bålet.

Prøv dere fram med ost og krydder i deigen.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.