ThomasB Skrevet 15. mars 2004 Skrevet 15. mars 2004 Er det noen som har en bra oppskrift / metode for brødbaking på lengre turer? Skal på 6 ukers fjelltur til sommeren og har kun mulighet til å få stekt brødet over gassbluss. Funker det å lage vanlige brød å steke dem i en kjele? Eller er det andre varianter som egner seg bedre? Siter
Lars Skrevet 16. mars 2004 Skrevet 16. mars 2004 Her ser du hvordan du kan gjøre det i panne + oppskrift: http://www.adrenaline.no/vandre/2002/mat/broed.htm Har også hørt om at du kan gjøre det i kjele, men det har jeg ikke prøvd. Det er et deilig brød!!! Andre oppskrifter på turmat finner du på forsiden til www.adrenaline.no Bon apetit! -lars Siter
Gunnhild Skrevet 27. mai 2004 Skrevet 27. mai 2004 Hei, Kjekt å lese at flere er interessert i brødbaking ute. Erling Kagges oppskrift med bakepulver er fin, men om de er på tur og har litt mer tid, er gjærdeig å foretrekke. Bruk tørrgjær og lag ein vanleg grov brøddeig. Oppskrifter finn de bak på melposene. For dere som vil ha det enda enklere: Kjøp ferdige melblandinger i butikken. Kjevling er ikke nødvendig. Bare ta litt olje i hendene og trykk deigen flat. Stek deigen på svak varme på stormkjøkkenet. Alternativ stekemåte: som pinnebrød over bålet. Prøv dere fram med ost og krydder i deigen. Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.