Gå til innhold
  • Bli medlem

hytte-truger


Lindap

Anbefalte innlegg

Hei.

Jeg leter etter et par rimelige truger for å gå et par hundre meter gjennom snø med bagasje og pulk. Rimelig flat terreng.

Er det noen som har erfaring med Tubbs Power Ridge: http://www.xxl.no/xxl_templates/Produkt.aspx?id=54678 ? Passer de til vanlige vintersko og holder bindingene en stund?

De ser mer behagelige ut enn forsvarets truger som jeg har skjønt er disse:

http://multimedia.api.no/www.namdalsavisa.no/archive/00391/Rex_truger-2_391688h.jpg

XXL har også disse: http://www.xxl.no/xxl_templates/Produkt.aspx?id=53562 , men de har jeg ingen tro på. De må kunne bære 85 og 110 kg (inkl bagasje).

Takk for evt. svar.

Linda

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Har Tubbs Discovery, som vel er omtrent sammenliknbar. Har brukt dem til jakt i tildels ulendt terreng med både dyp snø og isete partier, og det har fungert helt utmerket. har faktisk også brukt dem til å gå over myr med 40kg lecablokker på ryggen, og de tålte det også helt fint. Tror trygt du kan kjøpe de trugene der.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg kjøpte meg Tubbs Sojurn truger i vinter. Bruker de til å gå tur i skogen med bikkja. Er kjempefornøyd med de trugene, de er så lette og behagelige å gå med. Enkle å ha på og av. Virkelig noe annet enn de bambustrugene som var vanlig før.

De Power Ridge trugene er sikkert helt greie. Ser ut som om det er samme lukkemekanisme som på mine. Du må tenke på hvilken størrelse du må kjøpe i forhold til vekten de skal bære, og hvor/hvordan trugene skal brukes. De billigste der på XXL blir nok i snaueste laget. En person på 110 kg med bagasje må nok ha truger på 30". Her er en oversiktstabell på Tubbs truger: http://www.walkonwater.no/infosenter.php?info=generell_tubbs

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, jeg hadde skjønt dette med vekt. Det er jo også avhengig av hva slags type snø det er. Noen ganger kan du nesten stå på snøen med sko og andre ganger senker du gjennom med fjellski.

Jeg hadde tenkt for meg (63 kg) 25'' og for min mann (93 kg) 30''. Med bagasje blir det da ca. 85 og 110 kg. Har sett på XXL sin enkle modell, men den er ikke større enn 2 ganger min sko. Det er litt lite.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.