fuglehunden Skrevet 30. mars 2007 Skrevet 30. mars 2007 Har noen noen gode oppskrifter på viltmat? Og lage pålegg av viltkjøtt? Siter
Dag G - Evje Skrevet 30. mars 2007 Skrevet 30. mars 2007 Formoder at dette viltet må skytes eller drepes på annen måte. Da jeg prinsippielt er motstander av jakt kan jeg ikke hjelpe. Meld deg heller inn i EV - "Elgens Venner" eller HFF - "Harepusenes fredelige forening". Siter
Håvard Skrevet 30. mars 2007 Skrevet 30. mars 2007 Jepp, Gravet rypebryst til nybakt brød eller lefse er digg .... men det vet du vel;) Dog, litt høystandard-pålegg.... Siter
EinarW Skrevet 31. mars 2007 Skrevet 31. mars 2007 Ta rypehjertet, salt det med finsalt en liten time, skjyll så, heng opp til tørk et par dager, voilla, så har du et nydelig lite stykke spikkekjøtt ew Siter
kryk Skrevet 1. april 2007 Skrevet 1. april 2007 Har noen noen gode oppskrifter på viltmat? Og lage pålegg av viltkjøtt? Gå på reinsjakt . Salt og tørk kjøttet fra nakken og bogen, så har du snaddermat å ha med på fjelltur. Siter
fuglehunden Skrevet 2. april 2007 Forfatter Skrevet 2. april 2007 Hva med steik til pålegg? Noen spesielle krydder? Saltet kjøtt er snacks ja Siter
Summit Skrevet 3. april 2007 Skrevet 3. april 2007 Mulig du allerede har gjort det, men kan jo sjekke www.matprat.no og tilsvarende sider. Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.