fuglehunden Skrevet 30. mars 2007 Del Skrevet 30. mars 2007 Har noen noen gode oppskrifter på viltmat? Og lage pålegg av viltkjøtt? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dag G - Evje Skrevet 30. mars 2007 Del Skrevet 30. mars 2007 Formoder at dette viltet må skytes eller drepes på annen måte. Da jeg prinsippielt er motstander av jakt kan jeg ikke hjelpe. Meld deg heller inn i EV - "Elgens Venner" eller HFF - "Harepusenes fredelige forening". Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Håvard Skrevet 30. mars 2007 Del Skrevet 30. mars 2007 Jepp, Gravet rypebryst til nybakt brød eller lefse er digg .... men det vet du vel;) Dog, litt høystandard-pålegg.... Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
EinarW Skrevet 31. mars 2007 Del Skrevet 31. mars 2007 Ta rypehjertet, salt det med finsalt en liten time, skjyll så, heng opp til tørk et par dager, voilla, så har du et nydelig lite stykke spikkekjøtt ew Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
kryk Skrevet 1. april 2007 Del Skrevet 1. april 2007 Har noen noen gode oppskrifter på viltmat? Og lage pålegg av viltkjøtt? Gå på reinsjakt . Salt og tørk kjøttet fra nakken og bogen, så har du snaddermat å ha med på fjelltur. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
fuglehunden Skrevet 2. april 2007 Forfatter Del Skrevet 2. april 2007 Hva med steik til pålegg? Noen spesielle krydder? Saltet kjøtt er snacks ja Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Summit Skrevet 3. april 2007 Del Skrevet 3. april 2007 Mulig du allerede har gjort det, men kan jo sjekke www.matprat.no og tilsvarende sider. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.