+Gabs88 Skrevet 4. februar Pålogget Skrevet 4. februar https://eagleproducts.com/produkt/stekepanne-non-stick-alu-hot-pan/ Fant denne stekepannen, men de har også en del andre intressante ting. Noen som har erfaring med merket? Siter
+ingen87 Skrevet 5. februar Skrevet 5. februar Lite erfaring med det merket, utover den stekepanna. Vi har hatt den i et par år, og den er helt nydelig. Perfekt for oss når hele familien på tur. Den er jo veldig stor, så det er ikke noe jeg tar med på soloturer, med mindre jeg skal gå kort og kose meg litt ekstra. Har brukt den fra alt til kanelboller, pannekaker (litt knot med de høye kantene), wok og nå på lørdag poppet vi popkorn på bål i sønnens barnebursdag Siter
+sofasliter Skrevet 5. februar Skrevet 5. februar Jeg har en kaffekjele fra de, helt grei tradisjonell sak. Innkjøpt på OBS. Siter
+Dompappen Skrevet 5. februar Skrevet 5. februar Både og. Har hatt noe aluminiums gryter. Har kutta ut alt non-stick, teflon og aluminium. Nå er du kun rustfritt stål som gjelder. Både hjemme og på tur. Fordelen med stål er får jevnere varme fordeling og det føler som du steker på komfyren hjemme. Ulempen er at du fort kan steke maten fast. Men for meg som har 10 tommeltotter når det gjelder kokkelering, klarer til og med jeg å steke solskinns egg på panna av stål Etter hvert som du har brukt stålpanna vil du også få et "naturlig" non-stick belegg Annen fordel med stål er at de er utrolig lette å vaske, selv om du har svart svidd egg og bacon på panna. Mye letter å vaske enn non-stick og teflon. https://www.outnorth.com/no/varemerker/primus/primus-campfire-frying-pan-s-s-21-cm?variantId=320054&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_content=shopping&utm_campaign=02%3A [NO] PLA - Shopping CSS - High&gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIhN-R2IWsiwMVD-kWBR1MyzMoEAQYBCABEgI0sPD_BwE&gclsrc=aw.ds Stål funker også bra på bål. 1 Siter
Volum Skrevet 5. februar Skrevet 5. februar Dompappen skrev (2 timer siden): Etter hvert som du har brukt stålpanna vil du også få et "naturlig" non-stick belegg Både ja og nei. Rustfritt stål har lite porer så innbrenning / seasoning vil feste seg ganske dårlig. Det du vil ha for å kunne bygge opp et naturlig non stick belegg, er karbonstål, slik som denne: https://www.widforss.no/stabilotherm-jagarstekpanna-21cm-fallbart-handtag?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=P_-_Performance_Max_-_Best_Performers&utm_id=19576805027&gad_source=1&gclid=CjwKCAiAtYy9BhBcEiwANWQQL6EwxjJ2gGzvbbm8CEgvRZPKA_XDqQN0BkBkZJheKKRCqbVTv0nsCBoCh6oQAvD_BwE Man kan fortsatt steke ganske bra på rustfritt stål, selv uten dette innbrente oljelaget. Man må bare forvarme pannen ganske bra før man steker. Bruk gjerne leidenfrost effekten til å sjekke. Siter
Fjellgutt Skrevet 5. februar Skrevet 5. februar (endret) Eagle har gode produkter som holder i mange år har 1 stk kaffekjel 0,7L og 1 stk kaffekjel 1,5liter. Har hatt de i 2 år og er meget godt fornøyd med de. Har også fått servert stekt mat fra den Eagle stekepannen du skriver om og vi var alle meget godt fornøyd med den . https://www.magasinet.no/search.html?query=eagle&page=3 magasinet har mye fint utstyr fra Eagle. Biltema har stekepanne i i rustfritt stål med et lite trehåndtak https://www.biltema.no/fritid/grill/stekehelle/jegerpanne-205-cm-200003599 Fungerer fint den. Har 2 stk av denne. Endret 5. februar av Fjellgutt Siter
+Gabs88 Skrevet 8. februar Pålogget Forfatter Skrevet 8. februar (endret) Da ble denne kjøpt inn, og mottatt, og det eneste jeg kan si er at: Vekten er bullshit Jeg veide pannen, vekten er 1034 gram med lokk og 817g uten lokk. Mens nettsiden deres tydelig sier 534 gram. De har altså bommet med nøyaktig en halv kilo på oppgitt vekt. Slikt blir jeg forbanna av. Jeg hadde ikke vurdert denne i utgangspuntket denne hvis jeg hadde vist den var over 1 kg. Jeg skjønner at en produsent kan bomme med noen gram av og til men dobbel vekt av det oppgitte? Hva i huleste? Men jeg er også litt usikker på om jeg sender den tilbake eller ikke. Kvaliteten på produktet i seg selv virker grei, jeg har uansett også bestilt en annen som har mye lavere vekt. Endret 8. februar av Gabs88 Siter
+Espen Ørud Skrevet 8. februar Skrevet 8. februar Gabs88 skrev (8 timer siden): Da ble denne kjøpt inn, og mottatt, og det eneste jeg kan si er at: Vekten er bullshit Jeg veide pannen, vekten er 1034 gram med lokk og 817g uten lokk. Mens nettsiden deres tydelig sier 534 gram. De har altså bommet med nøyaktig en halv kilo på oppgitt vekt. Slikt blir jeg forbanna av. Jeg hadde ikke vurdert denne i utgangspuntket denne hvis jeg hadde vist den var over 1 kg. Jeg skjønner at en produsent kan bomme med noen gram av og til men dobbel vekt av det oppgitte? Hva i huleste? Men jeg er også litt usikker på om jeg sender den tilbake eller ikke. Kvaliteten på produktet i seg selv virker grei, jeg har uansett også bestilt en annen som har mye lavere vekt. Du skulle sjekket utstyrsliste på Gearchecker først vettu.... 😉 Ah, nei det stemmer. De tenker ikke at vekt er så viktig og skal dessuten basere seg på hva produsent og butikk oppgir... 4 Siter
Omnilite Skrevet 8. februar Skrevet 8. februar Kanskje det er "minimumsvekt", uten håndtak og lokk🤪 Siter
+Gabs88 Skrevet 8. februar Pålogget Forfatter Skrevet 8. februar 1 hour ago, Omnilite said: Kanskje det er "minimumsvekt", uten håndtak og lokk🤪 Jeg tenkte på det men håndtakene kan ikke tas av og uten lokk er den 817... 🙄 Siter
Fenrisfrøya Skrevet 19. februar Pålogget Skrevet 19. februar Dompappen skrev (På 5.2.2025 den 9.06): Både og. Har hatt noe aluminiums gryter. Har kutta ut alt non-stick, teflon og aluminium. Nå er du kun rustfritt stål som gjelder. Både hjemme og på tur. Fordelen med stål er får jevnere varme fordeling og det føler som du steker på komfyren hjemme. Ulempen er at du fort kan steke maten fast. Men for meg som har 10 tommeltotter når det gjelder kokkelering, klarer til og med jeg å steke solskinns egg på panna av stål Etter hvert som du har brukt stålpanna vil du også få et "naturlig" non-stick belegg Annen fordel med stål er at de er utrolig lette å vaske, selv om du har svart svidd egg og bacon på panna. Mye letter å vaske enn non-stick og teflon. https://www.outnorth.com/no/varemerker/primus/primus-campfire-frying-pan-s-s-21-cm?variantId=320054&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_content=shopping&utm_campaign=02%3A [NO] PLA - Shopping CSS - High&gad_source=1&gclid=EAIaIQobChMIhN-R2IWsiwMVD-kWBR1MyzMoEAQYBCABEgI0sPD_BwE&gclsrc=aw.ds Stål funker også bra på bål. Bruker du olje eller smør? Kleber fisk seg i panna? Takk for svar Siter
+Gabs88 Skrevet 19. februar Pålogget Forfatter Skrevet 19. februar Quote Bruker du olje eller smør? Kleber fisk seg i panna? Pleier å steke fisk i rustfritt stål selv og kort fortalt så går det helt fint å steke i det uten at ting kleber seg så lenge pannen er god og varm og godt smørt når du legger nedi. Du må også passe på at smøret/margarinen akkurat har sluttet å boble, det er i øyeblikket når det slutter å boble og det begynner å bli brunt at du bør legge på det som skal stekes. Personlig bruker jeg nesten alltid flytende margarin og steke i,.spesielt når jeg er på tur så er det fint å bare kunne sprute litt i pannen direkte. Men min erfaring med rustfri panner på tur er at de funker helt topp til fisk men dårlig til feks pannekaker, som er en av de tingene jeg liker å kunne lage. på tur 1 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.