Mountainking Skrevet 8. september Del Skrevet 8. september Noen som vet hvor man får kjøpt en skikkelig god kjele som varer livet ut. Har en 1.5 L Eagle kjele nå. Funker helt fint.. men, er så liten åpning, så vanskelig å koke fisk, potetmos osv. Og ikke minst å få det ut igjen og vasket inni osv. Noen som vet om en god kjele som er helt åpen ? Rundt 1.5-2 L Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mountainking Skrevet 8. september Forfatter Del Skrevet 8. september (endret) Fant denne. Kan jeg bruke denne til koking av kjøtt, fisk, kaffe, ris, potetmos, havre og alt ? https://fjellvandring.no/produkt/kjele-3l-eagle-products/ Eller denne ? https://www.xxl.no/sea-to-summit-sigma-pot-1-9-litre-gra/p/1163574_1_Style Endret 8. september av Mountainking Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
+zimwalker Skrevet 8. september Del Skrevet 8. september Mountainking skrev (4 minutter siden): Noen som vet hvor man får kjøpt en skikkelig god kjele som varer livet ut. Har en 1.5 L Eagle kjele nå. Funker helt fint.. men, er så liten åpning, så vanskelig å koke fisk, potetmos osv. Og ikke minst å få det ut igjen og vasket inni osv. Noen som vet om en god kjele som er helt åpen ? Rundt 1.5-2 L GSI Glacier: https://www.fjellsport.no/merker/gsi-outdoors/gsi-outdoors-glacier-ss-tea-kettle-1-qt-1-l Når det er sagt, så koker jeg heller kaffen i ei gryte, enn fisk i en kjele. Skjønner meg ikke på dere som må gjøre alt i kjelen. Er det bare fordi Lars Monsen gjør det? 1 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
+zimwalker Skrevet 8. september Del Skrevet 8. september Mountainking skrev (6 minutter siden): Fant denne. Kan jeg bruke denne til koking av kjøtt, fisk, kaffe, ris, potetmos, havre og alt ? https://fjellvandring.no/produkt/kjele-3l-eagle-products/ Det er hva jeg ville kalle ei gryte (med lokk) og den bør funke helt fint. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mountainking Skrevet 8. september Forfatter Del Skrevet 8. september 51 minutes ago, zimwalker said: GSI Glacier: https://www.fjellsport.no/merker/gsi-outdoors/gsi-outdoors-glacier-ss-tea-kettle-1-qt-1-l Når det er sagt, så koker jeg heller kaffen i ei gryte, enn fisk i en kjele. Skjønner meg ikke på dere som må gjøre alt i kjelen. Er det bare fordi Lars Monsen gjør det? Oki, takk. Er det som virker mest logisk. Vil ikke ta med stekepanner/kjeler og hele kjøkkenet. Så har jeg ikke noe imot og gjøre alt i en kjele, sparer vekt og plass også Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
+zimwalker Skrevet 8. september Del Skrevet 8. september Mountainking skrev (2 minutter siden): Mountainking skrev (3 minutter siden): Men ja vil heller velge en gryte enn en kjele, hvisjeg skal velge èn ! Det vil jeg også foretrekke, gryte over kjele, dersom jeg bare skal ha en ting til å koke/varme i. Lettere holde ei gryte ren, enn en kjele, derfor jeg sa at jeg heller koker kaffe i ei gryte, enn fisk i en kjele. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
elgen Skrevet 9. september Del Skrevet 9. september zimwalker skrev (23 timer siden): Det vil jeg også foretrekke, gryte over kjele, dersom jeg bare skal ha en ting til å koke/varme i. Lettere holde ei gryte ren, enn en kjele, derfor jeg sa at jeg heller koker kaffe i ei gryte, enn fisk i en kjele. Likesom Zimwalker har jeg aldri skjønt poenget med å koke fisk eller elgsteik i kjele??!! Vanskeleg å få ut tuten og kaffen smaker fisk i etterkant! Jeg klarer fint å koke kaffi, the havrgrøt mv i gryte, som enkelt kan rengjøres. En helt alminnelig Trangia gryte er bra. Derfor har jeg IKKE kjele med på tur og sparer vekt! Elgen 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mountainking Skrevet 9. september Forfatter Del Skrevet 9. september On 9/8/2024 at 6:55 PM, zimwalker said: Det vil jeg også foretrekke, gryte over kjele, dersom jeg bare skal ha en ting til å koke/varme i. Lettere holde ei gryte ren, enn en kjele, derfor jeg sa at jeg heller koker kaffe i ei gryte, enn fisk i en kjele. Absolutt! 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mountainking Skrevet 9. september Forfatter Del Skrevet 9. september 49 minutes ago, elgen said: Likesom Zimwalker har jeg aldri skjønt poenget med å koke fisk eller elgsteik i kjele??!! Vanskeleg å få ut tuten og kaffen smaker fisk i etterkant! Jeg klarer fint å koke kaffi, the havrgrøt mv i gryte, som enkelt kan rengjøres. En helt alminnelig Trangia gryte er bra. Derfor har jeg IKKE kjele med på tur og sparer vekt! Elgen Helt klart. Bese og gjøre alt i en gryte enn en kjele. Så blir en gryte jeg bytter over til !! Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.