Gå til innhold
  • Bli medlem

Hvilken farge vil du ha på turutstyret ditt?


Anbefalte innlegg

Jeg liker farge på småting, feks kopp, lighter osv. Mye lettere å finne igjen på bakken hvis man mister de eller legger de fra seg. Ellers er jeg glad i blå så langt det lar seg gjøre på både telt og klær. Men jeg følger det overhodet ikke slavisk.. som feks ene soveposen min er knæsj grønn, og har en i lilla og oransje også.. noen ganger må man ta det man får av de produktene man ønsker 🙂

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Stadig smak og behag! Men også rent praktisk er det som nevn med farge på småting som er sterk synlig. Min kvite Spork kommer aldri med på vintertur!! Har også neon grønn og rød!! Fikk de gratis som reklame for noe.

Jeg har et par Karrimor gule skumunderlag som er uslitelige (og bra) Hverken barnas speider'n eller annet har tatt kneiken på de, selv om de blir brukt ved hagearbeide, på alle småturer mv.  MEN om sommeren virker den gule fargen som en absolutt insektmagnet. 🙂 Kort etter utrulling er de fyllt med mygg og andre godsaker.

Elgen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Espen Ørud skrev (1 time siden):

En dyktig fotograf jeg forsøkte lære litt av en gang i tiden mener at alle bilder bør ha et innslag av rødt. Så for de som er opptatt av å ta gode turbilder kan man jo ha det i bakhodet. Jeg vet jeg ikke følger dette slavisk på noe vis, men når jeg sitter og blar i egne (og andres bilder) så legger jeg ofte merke til at det helt klart har noe for seg. 

Nå må det ikke være hovedfargen på noe større i bildet, men det holder med en rød buff f.eks. Rød er også et blikkfang ( i likhet med f.eks lyse punkter) og kan dermed plasseres i bilder på strategiske plasser for å hjelpe komposisjonen. (Ref fotodiskusjon med meg og blant annet @tshansen i annen tråd her nylig): 

 

Rødt funker

Thumbnail 1.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vimsehue skrev (1 time siden):

Jeg liker farge på småting, feks kopp, lighter osv. Mye lettere å finne igjen på bakken hvis man mister de eller legger de fra seg. Ellers er jeg glad i blå

Det er ikke noen motsetning her, egentlig. Blå er vistnok den fargen som har lavest naturlig forekomst i naturen, så det er slettes ikke dumt hvis du vil finne igjen ting på bakken.

Jeg går ofte for farger i spekteret gul-oransje-rød da jeg personlig liker disse fargene bedre enn blå, men den sterke signalfargen til tross - i høstlyngen blir det heller dårlig kontrast :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.