Gå til innhold
  • Bli medlem

Anbefalte innlegg

Skrevet

Tenkte å prøve å røyke fisk i aburøyken men ble litt usikker på dette med salting. Bør man skylle bort saltet med vann eller bare la saltet være på når man røyker? Ser for meg å saltet fisken bare noen timer

Annonse
Skrevet

Aburøken er en varmrøker og fisken blir mere kokt en røyket på normal måten. Blir fantastisk god smak. Hei ville krydret på samme måte som du baker i ovnen. Laks og fisk generelt tåler mye salt. 

Tore

Skrevet (endret)

Varmrøyking av fjellørret i ABUrøyk  blir  veldig  godt  ,  bruker  å  legge  filetene med salt og sitronpepper på i  ca  ca 3-5 timer så  skylle  lett  av  for  så  tørke  med  for å  trekke fuktigheten  vekk. Jeg  bruker Sølvkroken  sin røyker den  er  litt  større og  har 2 brennere. . Strør spon i  bunnen  og  bruker friske topper av einebusker .Legger  aluminiumsfolie under risten for å  samle  opp fettet så  blir  renholdet litt  enklere. Og som  dere  ser så går det  fint  en  filetert 1-2kg "kiwiørret" nedi .

Kiwi_ørret.JPG

Fjellørret.JPG

Endret av Fjellgutt
  • Liker 2

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.