Andso89 Skrevet 5. august 2022 Skrevet 5. august 2022 Tenkte å prøve å røyke fisk i aburøyken men ble litt usikker på dette med salting. Bør man skylle bort saltet med vann eller bare la saltet være på når man røyker? Ser for meg å saltet fisken bare noen timer Siter
torese Skrevet 6. august 2022 Skrevet 6. august 2022 Aburøken er en varmrøker og fisken blir mere kokt en røyket på normal måten. Blir fantastisk god smak. Hei ville krydret på samme måte som du baker i ovnen. Laks og fisk generelt tåler mye salt. Tore Siter
Fjellgutt Skrevet 7. august 2022 Skrevet 7. august 2022 (endret) Varmrøyking av fjellørret i ABUrøyk blir veldig godt , bruker å legge filetene med salt og sitronpepper på i ca ca 3-5 timer så skylle lett av for så tørke med for å trekke fuktigheten vekk. Jeg bruker Sølvkroken sin røyker den er litt større og har 2 brennere. . Strør spon i bunnen og bruker friske topper av einebusker .Legger aluminiumsfolie under risten for å samle opp fettet så blir renholdet litt enklere. Og som dere ser så går det fint en filetert 1-2kg "kiwiørret" nedi . Endret 7. august 2022 av Fjellgutt 2 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.