+Tom42 Skrevet 24. juli 2022 Skrevet 24. juli 2022 (endret) +Tom42 Skrevet 2 minutter siden 12.05.2017 · Forvellet dem i 5 minutter før de havnet på risten. 8 poteter 668 gram ble til 81 gram ferdig tørket. Deretter prøvekokte jeg noen biter, og etter å ha ventet i ca 7 minutter smakte det ok. Når man ser hvor stort svinnet blir på 14 gulrøtter og 8 poteter gjelder det å ha det i bakhodet når porsjonene skal lages. Sjekk selv. Nå prøver jeg å huske, men egentlig var de seige. En har kommentert tørking av poteter, men jeg finner ikke lenken, han hevder at slik han behandler potetene funker bra. Søk på datoer etter 12.05.2017 www.fjellforum.no › topic › 42668-å-det-smakte-bra"Å - det smakte bra" - Side 2 - Mat på tur - Fjellforum www.fjellforum.no › topic › 42668-å-det-smakte-braAll posts from Tessatroll in "Å - det smakte bra" - Fjellforum "Å - det smakte bra" Av Tom42, 12. mai 2017 In Mat på tur. Del More sharing options... Følgere 11. View All Posts ... www.fjellforum.no › topic › 42668-å-det-smakte-braAll posts from rayun in "Å - det smakte bra" - Fjellforum "Å - det smakte bra" Av Tom42, 12. mai 2017 In Mat på tur. Del Flere delingsvalg ... www.fjellforum.no › topic › 42668-å-det-smakte-braAll posts from Tom42 in "Å - det smakte bra" - Fjellforum Tørking av potet: Smakte ikke bra. Seige. Test ut selv, med hensyn til bra. En har svart, men jeg finner ikke svaret Endret 24. juli 2022 av Tom42 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.