+Tom42 Skrevet 24. juli 2022 Skrevet 24. juli 2022 Tørking av mat. Lette her å forumet etter denne linken: "Å det smakte bra", men fant den her: www.fjellforum.no › topic › 42668-å-det-smakte-bra"Å - det smakte bra" - Mat på tur - Fjellforum 12.05.2017 · Forvellet dem i 5 minutter før de havnet på risten. 8 poteter 668 gram ble til 81 gram ferdig tørket. Deretter prøvekokte jeg noen biter, og etter å ha ventet i ca 7 minutter smakte det ok. Når man ser hvor stort svinnet blir på 14 gulrøtter og 8 poteter gjelder det å ha det i bakhodet når porsjonene skal lages. Så til slutt. www.fjellforum.no › topic › 42668-å-det-smakte-bra"Å - det smakte bra" - Side 2 - Mat på tur - Fjellforum www.fjellforum.no › topic › 42668-å-det-smakte-braAll posts from Tessatroll in "Å - det smakte bra" - Fjellforum "Å - det smakte bra" Av Tom42, 12. mai 2017 In Mat på tur. Del More sharing options... Følgere 11. View All Posts ... www.fjellforum.no › topic › 42668-å-det-smakte-braAll posts from rayun in "Å - det smakte bra" - Fjellforum "Å - det smakte bra" Av Tom42, 12. mai 2017 In Mat på tur. Del Flere delingsvalg ... www.fjellforum.no › topic › 42668-å-det-smakte-braAll posts from Tom42 in "Å - det smakte bra" - Fjellforum Tørking av potet: Smakte ikke bra. Seige. Test ut selv, med hensyn til bra. En har svart, men jeg finner ikke svaret Siter
+zimwalker Skrevet 24. juli 2022 Skrevet 24. juli 2022 (endret) Mulig denne tråden du leter etter? Ellers: Søk på "Tørke" i titler på alle underforum her (gir da også treff på tørking av annet enn mat): [...]search/?q=Tørke&quick=1&search_in=titles Søk på "Dehydrator" i titler underforumet "Mat på tur" [...]search/?q=dehydrator&quick=1&type=forums_topic&nodes=39&search_in=titles Søk på "Tørking" i titler underforumet "Mat på tur" [...]search/?q=tørking&quick=1&type=forums_topic&nodes=39&search_in=titles Endret 24. juli 2022 av zimwalker Siter
Håkan S Skrevet 21. juli 2024 Skrevet 21. juli 2024 Torka bär Provade att köra krusbär i stavmixer och breda ut på bakplåtspapper verkar ej bli bra. Är det bättre att torka hela bär och sedan köra i mixern. Har köpt torkade plommon men är ju endast lite torkade ,om man torkar vidare blir det då för hårt att äta med nötter och skoklad och då endast mixa till att stö på gröt tex. Kött,Makaroner,bönor är redan klara de har jag erfarenhet av sedan tidigare. Men vill ha havregrynsgröt fast tar länge tid än musli och kräver 30-50% mer gas per dag än musli men håller mig mätt länge samt vid dåligt väder blir man varm och slipper stanna för mat på dagen om man har mycket med ˋnyttigtˋgodis(nötter, frukt, choklad) Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.