Gå til innhold
  • Bli medlem

Vinter tur over 2000 meter (Snøhetta)


SirHerheim

Anbefalte innlegg

Heihei

Tenkte på å gå snøhetta om ikke så altfor lang tid. Noen som har vært der på denne årsstiden. Hvordan er det med veien inn dit? Letteste plass å gå fra og sånn ca hvor lang tid bør man beregne. Hørt litt, men vil gjerne høre med. Noe ellers å fortelle om denne vinterturen så smell det opp:D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

var på snøhetta i februar i fjor, og 17. mai. felles for begge turene er at det stikker mye ur opp av snøen, men det er helt greit å gå opp på ski. selvsagt mindre sjanser for superrask kjøring ned igjen langs hovedryggen. men det var fine forhold ned den lille breen som er merket av nord for hovedryggen (østryggen?) da eg var der 17. mai. hvordan det var i februar aner eg ikkje, for da var været heller ufyselig. vi gikk fra reinheim, det er en kort og grei tur. 17.mai var veien åpen. men husk at turen fra e6 og inn er fin den og, og du beveger deg ganske snart i moskusland, de er ganske artige på avstand :)

om du har en helg, kan jo f eks turen kongsvoll - reinheim, reinheim - åmotdalshytta over snøhetta, åmotdalshytta - kongsvoll. å finne veien opp på snøhetta fra fra reinheim er greit, det er bare å følge merkinga som kommer opp fra snøheim (metallstenger med refleks, militært), men du bør ha litt sikt om du skal ned til åmotsdalen. 17. mai såg det ut til å være problemfritt å komme ned, men du bør se hvor du skal!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.