Gå til innhold
  • Bli medlem

Anbefalte innlegg

Skrevet (endret)

Program på SV Radio P1 matlagning tips där stjärnkrog ägare och preppers och matlagnings program ledare diskuterade och tillverkade egen Permikan. De torkade nötkött i max 48 gr i ugn och 42ggr i torkmaskin.

Torkar man varmare försvinner ämnen i köttet som gör att hållbarheten minskar.

Kött + bär + ister mals efter torkning och läggs plast påse och kyls och sedan delas upp i portionsförpackningar.

Endret av Håkan S
  • Liker 3
Annonse
  • 2 måneder senere...
Skrevet

Ja, dette har vore min turmat lenge, men har komt fram til at egforetrekk smaken av spise talg og tørka kjøtt separat, så eg blandar det vanlegvis ikkje til pemmican lenger.

Om ein ikkje har behov for å lagre det eit år eller to å romtemperatur, så spelar det inga rolle.

Med litt buljong, så har ein og utgangspunkt for å lage ei god suppe, som er slik pemmican ofte har vorte brukt tradisjonelt, som ingrediens.

Eit praktisk tips for å gjere ting litt enklere og ryddigere er å bruke sjokoladeformer i silikon. 

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.