Gå til innhold
  • Bli medlem

Anbefalte innlegg

Skrevet

Når jeg går i fjellet, og det gjør jeg ofte, fisker jeg mye, og det blir en del ørret og harr i løpet av året. Etterhvert som jeg blir mer kjent i vassdragene og en bedre fisker (håper jeg) hender det at det slenger fisk som er såpass store at det det er mer aktuelt å filetere dem enn å legge dem hel i steikepanna eller røykeovnen. Jeg er ganske dårlig på filetering (var elendig i sløyd også :shock: ), men har trøstet meg med at jeg har for dårlig kniv - noe som er sant. Så derfor: Noen som sitter med gode tips om egnet kniv: type/merke etc?

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.