Anders O. Skrevet 5. november 2003 Skrevet 5. november 2003 Hei! Er innterisert i tips ang. tørking av forskjellige typar mat , for å få ut mest mulig av vatninnhaldet. Veit det vert brukt steikjeovn , men kor lenge og kor varmt? Er generelt innterisert i tips om temaet. Helsing Anders O. Siter
+Rino Holt Larsen Skrevet 5. november 2003 Skrevet 5. november 2003 Vil absolutt anbefale denne, svenske linken: http://www.tilltopps.com/index.php?menu=4.7&page=1 Har selv laget tørket "köttfärssås", og den smaker utmerket! I det hele vil jeg anbefale en nærmere titt på www.tilltopps.com - utrolig mange flotte turtips generelt der. Lykke til! Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.