Gå til innhold
  • Bli medlem

Diskusjonsforum for natur- og miljøvernsaker : www.naturforum.no


Naturforum

Anbefalte innlegg

Vil bare informere om at det er opprettet et nytt diskusjonsforum, for natur- og miljøvernsaker:

www.naturforum.no

Dette forumet er helt i startfasen, og er etablert med Norges Naturvernforbund som støttespiller. I første omgang går samarbeidet ut på at nyhetsartikler Naturvernforbundet legger ut på sine nettsider lenkes mot tilsvarende diskusjonstråd på www.naturforum.no.

Årsaken til at vi etablerer et slikt forum er at vi ikke kunne finne noe eksisterende norsk nettsted hvor det var naturlig å diskutere generelle naturvern- og miljøvernsaker. Naturforum er et forsøk på å dekke dette "hullet" i nettet. Hensikten er utelukkende å støtte opp om natur- og miljøvern i Norge - det er ingen kommersielle interesser som ligger bak (som om naturvern skulle være noe å bli rik av.. :wink: ).

Det er en og annen naturvernrelatert tråd her på Fjellforum, men det er etter hva vi kan forstå ikke noe Fjellforum fokuserer spesielt på. Vi er på ingen måte ute etter å stjele brukere.

Vi vil gjerne invitere dere til å ta en tur innom naturforum.no, hvis dere har interesse for naturvern og miljøvern. Det er ikke nødvendig å registrere seg som medlem for å skrive innlegg. Vi er spesielt interessert i synspunkter dere måtte ha om selve forumet og tankene bak, inklusive hvordan naturforum.no passer eller ikke passer inn i den allerede eksisterende forumfaunaen på nettet.

Velkommen innom!

:?:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg kjøpte meg nettopp en ny, gammel bil av et relativt profilet og kjent tysk merke med 5 liters 8-sylindret motor og mange hundre hester, tung er den også.

Litt dumt at den faktisk bruker skuffende lite bensin, det har nok sammenheng med at man sjelden får gitt nok gass.

Denne bilen er mitt bidrag til miljøvern; totalt sett, fordi jeg selvsagt bruker sykkel til og fra jobb for eksempel, så forurenser den mye mindre enn en trafikkfarlig og treg Baleno-bil som folk flest kjører rundt i.

Tenkte dette var en passende kommentar her.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er mange ulike temaer og problemstillinger som faller innunder paraplyen "natur og miljø". Naturforum er ment som et diskusjonsforum for disse temaene. Det er ønskelig å belyse sakene fra mange kanter, og da vil synspunkter fra ikke-naturvernere også være meget nyttige. Kanskje "motpartens" argumenter til og med er så velbegrunnet at noen skifter ståsted.

Det er jo heller ikke slik at man enten må være 100% for eller 100% i mot enhver sak. Man kan godt være for lavere bensinavgifter, men ikke av den grunn mene det bør være gratis Stats-subsidiert bensin til alle. Eller man kan være for privat hyttebygging i ett vernet område, men ikke av den grunn være forkjemper for at Galdhøpiggen og Gaustatoppen bør privatiseres. Verden er ikke svart og hvit - heldigvis! :wink:

Hvis dere har noen provoserende anti-naturvern-innlegg, så legg gjerne inn i passende kategori på www.naturforum.no så får vi se om det kan bli en minneverdig debatt av det.. :!:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.