Gå til innhold
  • Bli medlem

Anbefalte innlegg

Skrevet (endret)

Jeg fikk lyst til å forsøke meg på å lage Ramen på tur. Ramen er en smakfull suppe, laget på buljong av kylling. Gjerne med hardkokt egg, marinert i Soya Olje.
Dette er en forenkling, og forberedelsene gjøres hjemme.

Oppskriften passer til to personer.

  • Ca 250g råkost. Gulrot, kål, purre etc. (Råkostmiks fra feks Kiwi går helt fint).
  • 2 stk vårløk.
  • 2 pakker nudler med kyllingsmak.
  • ca 0,5 dl Soyasaus.
  • 1 toppet ts reven ingefær.
  • 2-3 terninger med kyllingbuljong.
  • 2 stk egg

Grønnsakene finsnittes og tørkes. Jeg tørket i stekeovn på ca 40 grader over natten. Soyasaus og ingefær blandes i en egnet beholder.

På tur:
Hardkok eggene, og legg de til side.
Kok opp 1 l vann, med de tørkede grønnsakene. Grønnsakene skal nå få tilbake mye av konsistensen.
Ha i buljongterninger og krydder/buljongblandingen fra nudelpakkene.
Legg i nudlene og deretter de skrelte hardkokte eggene.
Når nudlene er myke, er suppen klar til å serveres.

Nytes varm, gjerne med en iskald ved siden av.

Endret av sofasliter
Litt for kjapp på entertasten...
  • Liker 7
Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.