Vegard Madsen Skrevet 16. juli 2019 Skrevet 16. juli 2019 Hei holder på å tørke kjøtt for å spe i real turmat sine poser er det noen som har noe erfaring ? Siter
tubbs Skrevet 16. juli 2019 Skrevet 16. juli 2019 (endret) Har tørka mye kjøtt i dehydrator men da som beef jerky. For at kjøttet ikke skal bli dårlig så er det en fordel med luftsirkulasjon og en temp over 48 grader. Steikovn med varmluft fungerer om man setter døra på gløtt Endret 16. juli 2019 av tubbs 2 Siter
+Tom42 Skrevet 16. juli 2019 Skrevet 16. juli 2019 Sjekk denne! "Å - det smakte bra" Av Tom42, Mai 12, 2017 In Mat på tur Legg til nøkkelord Svar i emnet Ignorer dette emnet Start nytt emne Siter
Ken Jørgensen Skrevet 20. november 2019 Skrevet 20. november 2019 On 7/16/2019 at 5:12 PM, tubbs said: Har tørka mye kjøtt i dehydrator men da som beef jerky. For at kjøttet ikke skal bli dårlig så er det en fordel med luftsirkulasjon og en temp over 48 grader. Steikovn med varmluft fungerer om man setter døra på gløtt Akkurat slik brukte jeg å gjøre det med stekeovn og varmluft..fungerer utmerket,, har også tørket mye sopp slik og slik kom jeg på ide om snacks tørket kjøtt i en fei Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.