Gå til innhold
  • Bli medlem

Anbefalte innlegg

Skrevet

In this episode we tackle the science, myths, and dogma surrounding backpacking food and nutrition. Featuring guest Brian Rigby, certified sports nutritionist and author. We tackle food and nutrition issues as they relate to thru-hiking, ketogenic diets, plant-based diets (veganism and vegetarianism), gluten-free issues, and macronutrient-micronutrient nutrition. Some questions we ask: what are the caloric and nutritional needs of backpackers? Why do we need to address dogma and pseudo-science in this field? We also take a look at some new cooking and water treatment gear and discuss what's going on in the world of Backpacking Light right now.

This podcast is brought to you ad-free by the subscribing members of backpackinglight.com.

Please leave us a review and rating, it helps other people find our show!

View the full article

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.