Gå til innhold
  • Bli medlem

Anbefalte innlegg

Skrevet

Skal gå meg en brukbar lang tur rundt et fjell. Turen går langs sjøen hele veien, og jeg satser på å skaffe meg mat underveis, dvs fisk. Jeg har lite erfaring med å koke fisk ute, jeg har alltid stekt eller grillet den. Men denne gangen tenkte jeg at jeg skulle ta med meg en panne og koke fisken jeg eventuellt får. Noen som har erfaringer med å koke fisk i sjøvann? Tilbereding, salt, koketid, tilbehør som er enkelt å ta med etc.

Har ikke gått til innkjøp av tynnbunnet panne, stikker bare av med ei panne fra mamma sitt skap :wink:

Panne, lokk og god tro.. Trenger jeg noe mer enn dette??

Takker for svar.

Annonse
Skrevet

Gikk som hakka møkk det.. Kokte fisken i småbiter, så slapp jeg å renske den for bein :) bare å plukke opp fine stykker..

Smakte litt lite da men :wink:

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.