Gå til innhold
  • Bli medlem

Anbefalte innlegg

Skrevet

Til dere som har erfaring med vikingmelk...

Kan man bruke vikingmelk i 1:1-forhold for fløte i oppskrifter hvor man skal bruke fløte? F.eks. i gryteretter, supper, osv.

Gjelder dette i såfall i alle tilfeller hvor man egentlig skal bruke fløte, eller er det noen tilfeller hvor man ikke bør erstatte fløte med vikingmelk?

Annonse
Skrevet

Viking tørrmelk du tenker på? Det blir jo som å bruke melk i stedet for fløte på kjøkkenet hjemme. Det fungerer, men er ikke like godt. Jeg ville nok hatt i litt ekstra melkepulver for en fyldigere smak.

Skrevet

det blir bra smak av det syns du? :) kondenserte melka er tykkere og flytende, ulempen med det er jo hermetikken man drasser rundt på. men bruker det gjerne på kortere turer der det er litt mer fokus på kos med maten :)

 

Skrevet

På sånne turer pleier jeg å ta med en liten kartong med matfløte i stedet. Lettere å porsjonere, mindre avfall. Den har god holdbarhet også. 

  • Liker 1

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.