Hedda Kavring Skrevet 20. februar 2018 Del Skrevet 20. februar 2018 Hei, er det noen som har prøvd å tørke saft? erfaringer? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Prebb Skrevet 20. februar 2018 Del Skrevet 20. februar 2018 1 time siden, Hedda Kavring skrev: Hei, er det noen som har prøvd å tørke saft? erfaringer? Ikke prøvd selv, men det selges jo frysetørret saft/leskedrikker, så det er vel mulig. Er usikker på om det vil funke med vanlig varmetørking da det sannsynligvis bare vil ende opp som sirup. Det finnes jo pulversaft på markedet, men ofte er de søtet med søtningstoffer andre enn sukker siden disse er langt søtere per volum. Noe som i grunnen ødelegger hele poenget med å ha saft med på tur. Det finnes dog sportsdrikke i pulverform. REAL har noen som smaker ok+, og har innebygget flaske/blandepose i innpakningen. 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Humbug Skrevet 20. februar 2018 Del Skrevet 20. februar 2018 26 minutter siden, Prebb skrev: Ikke prøvd selv, men det selges jo frysetørret saft/leskedrikker, så det er vel mulig. Er usikker på om det vil funke med vanlig varmetørking da det sannsynligvis bare vil ende opp som sirup. Det finnes jo pulversaft på markedet, men ofte er de søtet med søtningstoffer andre enn sukker siden disse er langt søtere per volum. Noe som i grunnen ødelegger hele poenget med å ha saft med på tur. Det finnes dog sportsdrikke i pulverform. REAL har noen som smaker ok+, og har innebygget flaske/blandepose i innpakningen. Nestea (tror jeg) har nok sukker pr 100g til å gi en elefant diabetes. 6 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Prebb Skrevet 20. februar 2018 Del Skrevet 20. februar 2018 43 minutter siden, Humbug skrev: Nestea (tror jeg) har nok sukker pr 100g til å gi en elefant diabetes. Fast inventar i sekken! Det er sikkert 100% unødvendig å ta sukkertilskudd selv om man yter hardt, men når man nærmer seg metning så gjør det noe med motivasjonen. Sunt eller ikke. 1 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hedda Kavring Skrevet 20. februar 2018 Forfatter Del Skrevet 20. februar 2018 Takk for svar! vi eksprimenterer med tørkingen nå, og ser at det gir effekt av å ha det i ovnen. Har troen på at vi hvertfall får noen klissete sukkerflak. Kommer med fler oppdateringer Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
famjsv Skrevet 20. februar 2018 Del Skrevet 20. februar 2018 Hva med å bruke XL1? Har brukt noen små iste-poser uten sukker, men de er borte fra markedet... Tørke saft har jeg ikke prøvd... Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
virrma Skrevet 20. februar 2018 Del Skrevet 20. februar 2018 Har ikke tørket saft, men diverse annet. Alt går jo å tørke, og jeg går ut fra at du tar utgangspunkt i ublandet saft. Uansett er det mye væske som skal bort. Jeg tipper at du ender opp med en seig "lefse" og at utfordringen blir å få det til å løses seg opp i vann igjen nogenlunde effektivt. Men det er jo bare å prøve! Jeg leser gjerne en rapport om hvordan det går! 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
+Memento mori Skrevet 20. februar 2018 Del Skrevet 20. februar 2018 4 timer siden, Prebb skrev: Det finnes dog sportsdrikke i pulverform. REAL har noen som smaker ok+, og har innebygget flaske/blandepose i innpakningen. Jeg kjøpte inn en god del av Real sine, og syns de smaker bra, men irritere meg grønn over posesystemet til Real. Umulig å blande uten å søle, og har mye volum som er helt unødvendig. Tror som @virrma at du får en seig klump til slutt ikke ulikt den som blir på toppen av saftflasker som har blitt brukt en stund. Til saft bruker jeg solbergtoddy. Relativt billig og kan kjøpes i en vanlig butikk. Går fint å blande i kaldt vann. Smaker som vanlig Solbergsaft syns jeg som ikke drikker saft til vanlig. Kommer 10 poser i pakka. Har brukt disse i ca 10 år. Tar ikke med pappen på tur, bare posene. En pose veier 37 gram og gir ca 140 kcal. Spesielt smelta snø syns jeg ikke smaker spesielt bra. Men har ikke med isbor for vann slik som @whistler selv om det står på ønskelista. @Hedda Kavring har dere et system for å knuse/blande det ut igjen? 3 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hedda Kavring Skrevet 20. februar 2018 Forfatter Del Skrevet 20. februar 2018 Hei! Nå er vi fullt med igang med tørkeprosessen og er svært postivt overrrasket. Vi brukte lerums solbærsirup som er ganske tykkflytende og den har etter noen timer nå lagt seg i tynne, store flak. Tenker å blande med varmt kokende vann og ta med som kveldskos til Abisko Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tessatroll Skrevet 20. februar 2018 Del Skrevet 20. februar 2018 11 minutter siden, Hedda Kavring skrev: Hei! Nå er vi fullt med igang med tørkeprosessen og er svært postivt overrrasket. Vi brukte lerums solbærsirup som er ganske tykkflytende og den har etter noen timer nå lagt seg i tynne, store flak. Tenker å blande med varmt kokende vann og ta med som kveldskos til Abisko Kan du kjøre desse i prosessor å få pulver mon tru? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hedda Kavring Skrevet 20. februar 2018 Forfatter Del Skrevet 20. februar 2018 Hm.. det må jeg teste ut Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Elisabethsk Skrevet 20. februar 2018 Del Skrevet 20. februar 2018 er det seigt kan det kanskje være lettere å få kjørt i prosessor om du i tillegg fryser det først? 4 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.