Populært innlegg Truant76 Skrevet 21. juli 2017 Populært innlegg Skrevet 21. juli 2017 Tenkte jeg skulle dele denne siden det ble en slik suksess på turen vår, alle var enig om at dette skal gjentas på framtidige turer; Ja, jeg er noe kresen så min ser gjerne ikke så innbydende ut for dem som vil ha "500" ingredienser Før steking Stekte på bål/kvstbrenner. Når den var nesten ferdig la vi på et flatt alu lokk fra en gammel kasserolle på stekepannen og la glør på toppen slik at osten smeltet. Babybel Gouda og Cheddar funket fint det. 11 Siter
HannKatta Skrevet 21. juli 2017 Skrevet 21. juli 2017 Med et lettere dryss mygg og fluer over...? Matlaging i friluft. En risikosport. Godt med noe ekstra proteiner. 😎 1 Siter
Truant76 Skrevet 21. juli 2017 Forfatter Skrevet 21. juli 2017 Det var faktisk såpass lave temperaturer og en del vind, så mygg var ikke så stort problem på denne turen. Men man får jo uansett disse ekstra proteinene i kaffekjelen hele tiden i form av maur og annet rask Siter
herrlarsson Skrevet 21. juli 2017 Skrevet 21. juli 2017 Detta var imponerende! Finnes det oppskrift på denne lekkerbiskenen? Noe jeg vil prøve på neste tur 😱 Siter
Knappetelt Skrevet 21. juli 2017 Skrevet 21. juli 2017 Ser flott ut, er det en Nalgene flaske som brukes som kjevle? Siter
Truant76 Skrevet 21. juli 2017 Forfatter Skrevet 21. juli 2017 48 minutter siden, Knappetelt skrev: Ser flott ut, er det en Nalgene flaske som brukes som kjevle? Er ikke helt sikker på om det er spesifikt en Nalgene da den tilhører en annen i turfølget, men det er hvertfall en vannflaske inni en brødpose. Siter
josteink Skrevet 27. juli 2017 Skrevet 27. juli 2017 Såg godt ut. Vi har droppa deig og brukt pitabrød eller tacolefser, men medbrakt deig er nok betre smaksmessig Siter
Truant76 Skrevet 27. juli 2017 Forfatter Skrevet 27. juli 2017 På 7/21/2017 den 19.56, herrlarsson skrev: Detta var imponerende! Finnes det oppskrift på denne lekkerbiskenen? Noe jeg vil prøve på neste tur Vi kjøpte pizzabunn i pose som blandes med vann, hadde med både fin og grov type (må spørre fruen om merke/produsent). Fyllet ble laget av et glass med noe som minnet om en salsablanding som vi blandet oppkuttet løk, hvitløk, jalapeno og chili i. Tomatpurè kan sikkert også brukes som base, eller ferdig fizzafyll/saus. Baconet stekte vi på forhånd. Osten var babybel, disse små runde ostene i små nett, som vi kuttet opp i tynne skiver og la utover. Noen hadde også spekeskinke på toppen. Tok stekepannen av og på bålet for ikke å svi bunnen, la pannen varme seg godt opp, ta den av slik at varmen stiger opp i pizzabunnen og så på bålet igjen, repeter til ferdig. Lokk på når det nærmer seg ferdig og fyll på med glør oppå så smelter osten fint utover. 14 minutter siden, josteink skrev: Såg godt ut. Vi har droppa deig og brukt pitabrød eller tacolefser, men medbrakt deig er nok betre smaksmessig Vi vurderte også pitabrød, men slo det fra oss pga. lengden på turen. Vi visste ikke når vi dro hvilken av de 18 døgnene vi kom til å lage dette så vi "safet" for å unngå at vi endte opp med gammel bunn ala 2 uker gamle polarbrød. Vakuumpakket hadde kanskje vært en løsning om det finnes, for lenger turer? Skulle vel gå fint om man har vakuumpakker på kjøkkenet også vil jeg tro. 1 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.