Gå til innhold
  • Bli medlem

Tilberedning av småfisk.


Anbefalte innlegg

Gjest Mareng
Skrevet

Hei.

Jeg fisker i noen ganger i vann som er full av småfisk. Det er jo kjekt å fiske uansett og skaffe sin egen mat. Det er jo veldig mye bein, og veldig lite fisk, men det er noen ganger er det alt man får (overbefolkede vann). Ett sted går grensen for hvor liten den kan være for å kalles spiselig, men der varierer nok fra person til person.

Hvordan tilbereder dere småfisken?

Annonse
Skrevet

Du kan pakke dem inn i våt myrmose og legge dem rett på glørne i bålet og når mosen begynner å brenne på utsiden så er fisken ferdig kokt. Eller du kan åpne dem som en klippfisk og henge dem på en Y-formet kvist ved siden av bålet og la varmen fra bålet steke fisken. 

  • Liker 1
Skrevet
3 timer siden, whistler skrev:

Småtryte er god mat, men det er litt jobb. Jeg flår den og steiker sprø i godt smør. Trekker ut beina og sitter igjen med forholdsvis beinfrie små "fileter".

Småtryte = småabbor?

Heller flere små enn en stor abbor i stekepanna synes jeg 😊

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.