HannKatta Skrevet 18. juli 2017 Skrevet 18. juli 2017 Da har jeg sniffet litt på produksjonen av energibarer. Dette er bare en liste over råvarer og ingen fremgangsmåter. Bindemiddel: Mørk sjokolade Kokosolje/fett Lys sirup Honning Peanuttsmør Smør Egg Nøytral olje Innhold: Nøtter: Mandler Pekannøtter Cashewnøtter Peanøtter Valnøtter Hasselnøtter Tørket frukt/bær: Gojibær Aprikos Jordbær Bringebær Ananas Mango Tranebær Blåbær Kirsebær Appelsinskall Limeskall Rosiner Kokosmasse Kakao Dadler Frø: Gresskarkjerner Sesamfrø Solsikkefrø Linfrø Appelsinjuice Eplejuice Kanel Maldonsalt Sukker Hvetemel Quinoa Musliblanding Havregryn Så er det bare å blande i vei og teste. Skal man blande manuelt elle bruke mixer? Skal man bruke stekeovn, panne eller bolle? Søtt, salt eller syrlig smak? Ja, mulighetene er mange. Kom gjerne med Deres tips/erfaringer/korreksjoner/tillegg. Siter
+Luesveis Skrevet 26. juli 2017 Skrevet 26. juli 2017 Heh, virker som du prøver å finne opp kruttet til kaloribomber Prøv bjørnebrød! Oppskriften nedenfor er for en stor langpanne, så det blir mye, men "brødene" kan fint oppbevares i fryseren. Jeg har hatt med bjørnebrød på to ukers tur i sommer-høyfjellet, uten at det var noe problem med holdbarheten. https://www.utemagasinet.no/Magasin/Kalde-kaloribomber 1 Siter
Tessatroll Skrevet 26. juli 2017 Skrevet 26. juli 2017 Bjørnebrød, Svalbardkaka, Snickersbarar og daddelbarar er favorittar her i hus. Link til bjørnebrød og svalbardkaka ligg i innlegget over her frå Helhaug. Eg finn ikkje att link til snickersbar, så her kjem oppskrifta: Snickerskake- 2,5dl sirup- 1dl sukker- 1 glas peanøttsmør- 1dl kokos- 1liter corn flakes- 1ts vaniljesukker- 100g peanøtter- 2 plater lys kokesjokolade og 2ss delfiafeitt til sjokoladelokk. Smelt sirup, sukker og peanøttsmør i ein kjele. Bland inn kokos, corn flakes, vaniljesukker og peanøtter. Brei utover i ei bakepapirkledd form (28 x 20 cm). Sett kaldt til det er stivna. Smelt sjokolade saman med delfiafeitt og fordel oppå kaka. Link til nydelege, naturleg søta daddelbarar her. 3 Siter
HannKatta Skrevet 26. juli 2017 Forfatter Skrevet 26. juli 2017 OK, skal se om jeg får testet en produksjon. Siter
gramjeger Skrevet 17. november 2018 Skrevet 17. november 2018 På 26.7.2017 den 10.00, Luesveis skrev: Heh, virker som du prøver å finne opp kruttet til kaloribomber Prøv bjørnebrød! Oppskriften nedenfor er for en stor langpanne, så det blir mye, men "brødene" kan fint oppbevares i fryseren. Jeg har hatt med bjørnebrød på to ukers tur i sommer-høyfjellet, uten at det var noe problem med holdbarheten. https://www.utemagasinet.no/Magasin/Kalde-kaloribomber Denne linken er kun for abonnenter ... noen som kan poste oppskrifta på Bjørnebrød? Siter
Sig Man Skrevet 17. november 2018 Skrevet 17. november 2018 Google is your friend, and Kvinner og Knær gives the answer https://www.kk.no/livstil/disse-er-helt-geniale-pa-tur-67833244 1 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.