HannKatta Skrevet 11. juli 2017 Skrevet 11. juli 2017 https://www.nrk.no/emne/turmat---nrk-natur-1.2107913 Denne såg god ut... Foliepakket turmat:https://www.nrk.no/natur/foliepakket-turmat-1.5136255 1 Siter
HannKatta Skrevet 14. august 2017 Forfatter Skrevet 14. august 2017 Stormkjøkkenbrød:http://www.nrk.no/natur/stormkjokkenbrod-1.2941267 Sitat Her er framgangsmåten for to deilige brødleiver: 500 gram hvetemel 1 liten klype salt 1 litt større klype sukker 2 ts bakepulver 1/4 dl olivenolje 3 dl vann Bland deigen godt og legg den i en plastpose. Fyr opp stormkjøkkenet. Ha litt smør eller stekeolje i stekepannen og fordel halvparten av deigen utover i pannen. Bruk fingrene til å «flate» den noenlunde ut. Dersom du har gassbrenner til stormkjøkkenet kan du regulere varmen - og ikke bruk altfor sterk varme. Stek leiven i ca. fire minutter på hver side. Ta brødet ut av pannen og kjøl det litt ned. Siter
HannKatta Skrevet 14. august 2017 Forfatter Skrevet 14. august 2017 Egg kokt i potet:https://www.nrk.no/kultur/egg-kokt-i-potet-1.1366668 Sitat Kutt av toppen på en stor potet. Bruk en skje til å hule ut poteten til hulrommet er stort nok til å romme et rått egg. Hell egget over i poteten og legg på potetlokket. Pakk poteten inn i aluminiumsfolie og plasser den i glørne på bålet. Etter ca 20 minutter er egget kokt. Siter
HannKatta Skrevet 14. august 2017 Forfatter Skrevet 14. august 2017 Gamle svarten:https://www.nrk.no/kultur/egg-kokt-i-potet-1.1366668 Sitat Legg skinke og ost på den ene siden av en tortillalefse, og ta på ketchup og sennep. Rull tortillaen sammen og pakk den inn i aluminiumsfolie. Legg pakken på glørne i ca 3-4 minutter. Husk å snu dem ofte. Siter
HannKatta Skrevet 14. august 2017 Forfatter Skrevet 14. august 2017 Cowboymat på stormkjøkken:https://www.nrk.no/natur/cowboymat-pa-stormkjokken-1.2941474 Sitat Vi startar med 200 gram flesk som er kuttet terninger. La flesket steike noen minutter i kasserollen før du opner bønneboksen og blander det hele sammen. Vi brukte hvite bønner i tomatsaus og tilsatte litt pepper for å få mer smak. Som det meste smaker dette fortreffelig i skog og mark. Godt for ganen. Der tilberedes både slikt vi har med i sekken og slikt vi finner i naturen, og av og til kombineres dette. Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.