+Tom42 Skrevet 6. juni 2017 Skrevet 6. juni 2017 @Kjell Iverlurte på hvordan den tørkede maten oppførte seg. All den tørkede maten, inkl tørket kjøtt lå i nedre del av ryggsekken. Mens jeg gikk fra Solheimsulen til Geitvassdalen var det ulidelig varmt - opp mot 30 grader. Til tross for det var det ingen ting å utsette på kvaliteten på maten. Har en del med meg hjem. Den er like fin, til tross for at den har vært frosset, og utsatt for "varmebehandling" Den retten jeg faktisk hadde mest suksess med var tørket egg og tørket tomatbønner (Se: "Å, det smakte godt"). Eggene ble til en nydelig omelett. Kommer nok i fremtiden til kun å tørke litt grønnsaker og egg/tomatbønner. Ellers, ikke minst pga tidsfaktoren med å få "klargjort" tørket mat kommer jeg til å satse på Real. Vil også vakumpakke to og to stk knekkebrød Siter
Gjest Mareng Skrevet 7. juni 2017 Skrevet 7. juni 2017 Gode tips. En pakke knekkebrød i en isboks, fungerer ikke det fint? Med litt tørkepapir i boksen, så de ikke knuser når det begynner å bli tomt? Siter
Kjell Iver Skrevet 7. juni 2017 Skrevet 7. juni 2017 9 timer siden, Tom42 skrev: . Ellers, ikke minst pga tidsfaktoren med å få "klargjort" tørket mat kommer jeg til å satse på Real. Huff - det var det siste vi trengte å høre! Men jeg skjønner deg veldig godt., Vi har kommet til denne erkjennelsen selv også. Vi er i grunnen overasket over hvor mye bedre en enkel Toro gryterett blir med å tilsette egentørkede grønnsaker, så det er en god middelvei også ja. 1 Siter
Thomas E Skrevet 7. juni 2017 Skrevet 7. juni 2017 Men hva med tørket kjøtt? Det kan enkelt kombineres med ferdigposer på kiwi. Tenker å importere litt egge-, melke- og fløtepulver, så blir utvalget enda litt større. Jeg har vært på flotte restauranter og spist mye god mat i ut- og innland, men den amerikanske gryten jeg hadde med hjemmetørket kjøttdeig ved vannkanten langt inni Femundsmarka må være det måltidet jeg husker best i hele mitt liv. Det skal dog sies at jeg kanskje er noe desperat. Jeg hadde real-pose som kom opp igjen etter inntak for noen år siden og har etter det hatt problemer med å få de ned. Siter
+Tom42 Skrevet 7. juni 2017 Forfatter Skrevet 7. juni 2017 12 minutter siden, Kjell Iver skrev: Huff - det var det siste vi trengte å høre! Men jeg skjønner deg veldig godt., Vi har kommet til denne erkjennelsen selv også. Vi er i grunnen overasket over hvor mye bedre en enkel Toro gryterett blir med å tilsette egentørkede grønnsaker, så det er en god middelvei også ja. Ja, det var den middelveien da. Bratt læringskurve, men moro var det. Siter
+Tom42 Skrevet 7. juni 2017 Forfatter Skrevet 7. juni 2017 3 timer siden, Mareng skrev: Gode tips. En pakke knekkebrød i en isboks, fungerer ikke det fint? Med litt tørkepapir i boksen, så de ikke knuser når det begynner å bli tomt? Flott å få innspill. Også jeg bruker isbokser. Når det gjelder å vakumpakke knekkebrød, tenkte jeg bare høyt. Om vakumpakking har noe for seg, for å hindre at de blir myke ville bare første step. Siter
newyorkrangers Skrevet 7. juli 2017 Skrevet 7. juli 2017 Hvor lenge holder karbonadedeig som er tørket og har ligget i dobbel plastpose (ikke vakumpakket) seg i et kjøkkenskap? Tom42, du er jo en kløpper på tørket mat, har du (eller andre) noen formening om dette? Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.