grl Skrevet 8. november 2016 Skrevet 8. november 2016 hei...eg har en eldre msr omnifule som eg har brukt mye. MEN! det jeg aldri har funnet helt ut av er hvordan steke ting på lavere varme. Det er et herk å steke egg, pannekaker osv .... vanskelig å justere "kraften" på den.. Er det noen som har tilsvarende brenner og har noken tips? Siter
dsk Skrevet 9. november 2016 Skrevet 9. november 2016 Hei, hvis det er primusen som er avbildet så har jeg en litt eldre utgave uten innebygget rensenål, de er litt lettere å justere hvis du ikke har rensenål, men jeg mener ikke at det er verdt fordelen å fjerne nåla, den er så kjekk å ha. Det er flere triks man kan benytte seg av, pumpe mindre, eller flippe flaska så det kommer luft, og dermed senke trykket, og tenne igjen før den rekker å bli kald. Det letteste er kanskje å legge en blikkplate imellom brenner og kjele. (heremetikkboks-lokk), men da må man bøye litt på lokket så det ikke sklir av for lett. dsk Siter
ArveS Skrevet 9. november 2016 Skrevet 9. november 2016 Som @dsk skriver er mindre trykk nøkkelen. Så den trygge løsningen er å ha akkurat nok mens ting varmes opp, og "for lite" når ting skal putre... Det er mulig å slukke, slippe ut trykk, og tenne raskt igjen, uten at det går galt. Det er også lett å brenne ned teltet på den måten. Siter
grl Skrevet 10. november 2016 Forfatter Skrevet 10. november 2016 det stemmer nok godt det dere sier om trykket, for det er ikke stor forskjell når jeg har den på laveste og når jeg har skrudd helt opp. jeg pleier å pumpe endel luft i flasken. skal teste ut med lavere trykk! trikset med blikkplate var jo fint og! det må også prøves. jeg har også en eldre brenner, men med rensenål, jeg syns den er grei å ha - avventer med å ta den bort. takk takk for gode innspill Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.