Gå til innhold
  • Bli medlem

Anbefalte innlegg

Skrevet

Har noen prøvd å tørke cottage cheese? Har planer om pannebrød på ukestur i Jotunheimen, men kan ikke spise mel. Brødmaten min består av litt havregryn, egg, cottagecheese, fiberhusk. Stort sett. Noen erfaringer? Hadde vært deilig med ferskt brød til frokost!

Annonse
Skrevet

Hva med heller mikse cottage cheese med havregryn? Jeg baker disse og de er knallgode med brie og syltetøy. De blir veldig saftige og er fine til tur.

Ikke det du spurte om men håper det var greit å dele allikevel :) 

 

image.jpeg

  • Liker 2
Skrevet
1 time siden, Gittiamo skrev:

Hva med heller mikse cottage cheese med havregryn? Jeg baker disse og de er knallgode med brie og syltetøy. De blir veldig saftige og er fine til tur.

Ikke det du spurte om men håper det var greit å dele allikevel :) 

 

image.jpeg

Desse skal prøvast!

  • Liker 1
Skrevet

Oppskriften jeg bruker:

200g cc

2egg

160g havremel(havregryn i blender)

80g havregryn

2ssfiberhusk

1ts bakepulver

salt

2dl vann

180gr. 40 min.

Denne oppskriften gir 8 rundstykker. 

Prøver å finne en måte å lage de porsjonsvis, i panne, mest mulig tørt:D

 

  • Liker 1

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.