TurIskogOgMark Skrevet 24. mai 2016 Skrevet 24. mai 2016 Hei, Driver å spikker litt bestikk som jeg skal ha i tursekken. Jeg har tidligere oljet ferdige produkter med olivenolje (vet at det ikke er ultimat), men på det nye settet med bestikk har jeg lyst til å lage alt jeg trenger fra bånn. Så da kommer spørsmålet. Er det noen her som har erfaring med å bruke bjørkeolje på spikkeprodukter man skal spise av? Vet man kan smøre det utvortes til medisinsk forbruk, men vet ikke hvor sunt det er å bruke det på bestikk. Er det noen som har erfaring med dette? På forhånd takk! Siter
Prebb Skrevet 24. mai 2016 Skrevet 24. mai 2016 Ingen erfaring dessverre, men skjærebrett smøres gjerne inn med mineralolje. Dette er helt ufarlig å få i seg, og det harskner ikke. 1 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.