Gå til innhold
  • Bli medlem

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei,
Driver å spikker litt bestikk som jeg skal ha i tursekken.
Jeg har tidligere oljet ferdige produkter med olivenolje (vet at det ikke er ultimat), men på det nye settet med bestikk har jeg lyst til å lage alt jeg trenger fra bånn.
Så da kommer spørsmålet. Er det noen her som har erfaring med å bruke bjørkeolje på spikkeprodukter man skal spise av? Vet man kan smøre det utvortes til medisinsk forbruk, men vet ikke hvor sunt det er å bruke det på bestikk.
Er det noen som har erfaring med dette?

På forhånd takk!

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.