Johan2000 Skrevet 14. februar 2016 Skrevet 14. februar 2016 Jag har fått för mig att lage pannekaker på tur. Och måste ha en stekepanne som passar till detta. Den måste tåla att stå på gas och bensinkök, även handtaget måste tåla att det blir varmt. Riktigt varmt. Så antingen "full-metall-pan" design eller material i handtaget som står pall för i alla fall 300 grader. Teflon är gränsfall. Det är nödvändigt med låg sarg på pannen så man enkelt och elegant kan vända på pannekakerna. Teflon är OK, men jag räknar med att det brinner upp efter en tid. Det brukar bli så med stekpannor som används på gaskök om man är oförsiktig. Lämplig storlek: 15-18cm. Skall bäras med på tur. Støpejern er för tungt, tror jag. Kan vara värt att fundera på. Det håller ju jäkligt bra. Siter
whistler Skrevet 14. februar 2016 Skrevet 14. februar 2016 Sjekk ut GSI Outdoors stekepanne. Fås i 8" og 10". Råeste panna jeg har eid. Sprer varmen utrolig bra og belegget virker svært solid. Ikke de letteste på markedet men skal man steike funker rett og slett ikke de letteste alupannene. https://www.fjellsport.no/gsi-pinnacle-10-frypan-10.html Siter
eirikw Skrevet 15. februar 2016 Skrevet 15. februar 2016 Ikke akkurat for lettpakkere, men ei utrulig flott steikepanne! https://www.fjellsport.no/produkter/turutstyr/turkjokken/balutstyr/muurikka-stekehelle-picknick-26-cm-i-pose.html EirikW Siter
dsk Skrevet 15. februar 2016 Skrevet 15. februar 2016 Vet ikke om du får tak i Ikea Steka lenger, men den meget bra, rimelig lett og koster under 50 kroner! Som alle nonstick panner holder den ikke evig, men forbausende bra. Etter å ha testet ut en kjøpte jeg 3 til, og har fortsatt en ubrukt igjen etter å ha brukt min både hjemme og på tur i 5 år. dsk Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.