Gå til innhold
  • Bli medlem

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei igjen

Mat er jo ett hett område når en er på fjellet ,Det er vanskelig att besteme hvor mye en skal ta med seg ,

jeg har hört att frys törka mat er bra er det noen som vet ossen en gjör det

det skulle väre godt med litt anne´n mat ibland

skulle bli gald over litt tips

takk på for hand :-)

Annonse
Skrevet

Søk på termen "tørking av mat". Vet også at jeg har sett et kompendie i .pdf-format om dette, men finner det ikke i farta. Det var på dansk.

På Hit, Bø har de også noen kompendier om dette - satt sammen av Anette Bischoff.

Vår erfaring var vel at du skal ha rimelig lav timepris for å forsvare arbeidet... Ferdig tørket kjøttdeigerstatning: kjøp soyagranulat (små stykker) i helsekostforretning. 200gr tilsvarer en kg kjøttdeig, og gjør omtrent samme nytten. Vi levde på vegetarkost på en 10d vintertur da jeg gikk i Bø.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.