Oddbjørn Skrevet 6. august 2014 Del Skrevet 6. august 2014 Noen som har funnet noen gode tette bokser til å ha ting som smør i? Har noen bokser fra Nalgene, men de er vel tunge (ca 100 gram). Boksene fra clas ohlson og slike plasser har ofte litt for dårlige lokk og en kan risikere at lokket faller av. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Espensa42 Skrevet 6. august 2014 Del Skrevet 6. august 2014 Noen matbutikker, f.eks store Rema og Meny har småbokser til oppbevaring av matrester. De jeg har funnet har vært solide med gode lokk. 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Oddbjørn Skrevet 6. august 2014 Forfatter Del Skrevet 6. august 2014 Tenker du på slike frysebokser? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Espensa42 Skrevet 6. august 2014 Del Skrevet 6. august 2014 Tja, er kanskje det de kalles? Gjennomsiktige, tåler frysing og oppvaskmaskin. gjerne 2-4 dl. Blir de for store/tunge for deg? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Omnilite Skrevet 6. august 2014 Del Skrevet 6. august 2014 Jeg kjøpte 5 bokser på Jula for 35,- Til enkelte formål er de kanskje litt store (det går brødskiver/knekkebrød oppi, men de er ikke så høye), de veier lite. Bakdelen med bokser er at de tar plass også etter at de er tomme, med mindre du setter flere sammen om du har flere like eller putter noe annet oppi. Tar du en strikk rundt lokket reduseres også sjansen for at det faller av. Har du en vacuumpakker kan du sikket skjære det i posjonsstørrelse (ikke så høye biter), deretter kjøler du ned smøret slik at det blir hardt, så vacuumpakker du det med noen biter i bredden og passe avstand. Deretter snur du pakkene 90 grader rundt og varmere opp pakken mellom bitene for å få de til å være pakket hver for seg. Har ikke prøvd, men det burde fungere:-) 2 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Oddbjørn Skrevet 6. august 2014 Forfatter Del Skrevet 6. august 2014 Tja, er kanskje det de kalles? Gjennomsiktige, tåler frysing og oppvaskmaskin. gjerne 2-4 dl. Blir de for store/tunge for deg? Hvis det er samme som jeg har sett så har jeg vurdert lokkene til å sitte litt for dårlig. Kan sprette opp om det kommer press fra ene siden. Men har ikke prøvd de i praksis. Kombinert med en strikk og en ziplock pose som ekstralag så hadde de kanskje fungert tilfredsstillende. Brukte forøvrig bare originalboks i sommer. På første turen gikk det helt greit, på andre turen lå boksen feil vei når smøret hadde smeltet og endel rant ut over annen mat. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Espensa42 Skrevet 6. august 2014 Del Skrevet 6. august 2014 Hvis det er samme som jeg har sett så har jeg vurdert lokkene til å sitte litt for dårlig. Kan sprette opp om det kommer press fra ene siden. Men har ikke prøvd de i praksis. Kombinert med en strikk og en ziplock pose som ekstralag så hadde de kanskje fungert tilfredsstillende. Brukte forøvrig bare originalboks i sommer. På første turen gikk det helt greit, på andre turen lå boksen feil vei når smøret hadde smeltet og endel rant ut over annen mat. De jeg har, kan minne litt om disse: http://www.clasohlson.com/no/Coline-oppbevaringsbokser/Pr348550006, men kraftigere. Jeg tror de kom fra Rema eller Meny, ikke C-O. Men ikke sikker. Tåler mye herjing før lokket spretter av iallfall. 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
+rayun Skrevet 6. august 2014 Del Skrevet 6. august 2014 Bruker tombokser som Peppes Pizzasaus kommer i. Brukes til smør, peanøttsmør, syltetøy etc. setter flere oppå hverandre og sikrer med ziplock eller vanlige fryseposer med strikk. Har i flere år gått veldig bra. Er det så varmt at jeg regner med at ting blir for flytende tyr jeg til honningflasker med tut som har "tilbakeslagsventil". Alternativt tilsvarende syltetøyflasker. Finnes i forskjellige størrelser også. 2 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
finnjpedersen Skrevet 6. august 2014 Del Skrevet 6. august 2014 Hva med flytende margarin/smør? Alltid med på tur og god holdbarhet. Melange er oftest med, mens Bremykt sjeldnere. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
borgern Skrevet 7. august 2014 Del Skrevet 7. august 2014 Bruker ofte ha med flytende smør, jeg bruker det bare til matlaging og ikke på brødskiver. Har og testet slike kuvertpakninger. De blir jo bløte men man bruker jo opp en og en så det blir ikke søl av det. Har og noen små bokser med veldig tight lokk. Men jeg husker ike hvor jeg kjøpte de. Kan ha vært Meny, evt Europris eller noe. Slikt jeg plukker med i farten når jeg ser det. Men husker sjelden hvor det kom fra. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Oddbjørn Skrevet 7. august 2014 Forfatter Del Skrevet 7. august 2014 Hva med flytende margarin/smør? Alltid med på tur og god holdbarhet. Melange er oftest med, mens Bremykt sjeldnere. Er ikke noen stor fan av margarin. De inneholder masse omega-6 noe som øker inflammasjonen i kroppen og ødelegger omega-3 balansen. Dessuten smaker ekte meierismør mye bedre på havregrøten enn margarin 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Noli Skrevet 7. august 2014 Del Skrevet 7. august 2014 Jeg bruker sånne, bare i mindre versjon. Lokket sitter veldig godt på uansett hva det utsettes for. Testet veldig mange løsninger, men disse var det som fungerer best. Edit: Størrelsen jeg bruker er som den gule her. 2 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Veidemannsblod Skrevet 7. august 2014 Del Skrevet 7. august 2014 Bøttene som selges med maggot og makk i er perfekte til oppbevaring. Gode lokk som holder seg på! Pleier å ha med ketchup i slike bl.a. Smør oppbevarer jeg i originalemballasjen inni en større oppbevaringsboks med klikklokk kjøpt hos Norengros. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Humbug Skrevet 7. august 2014 Del Skrevet 7. august 2014 Jeg bruker disse til kaffe og slikt, men jeg antar de funker like bra til smør: http://www.outnorth.no/no-light-my-fire/snapbox-oval-1size-greencyan.php 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ranglefant Skrevet 7. august 2014 Del Skrevet 7. august 2014 Finn deg en liten og lett termos. Holder en del lengre, og du kan slenge den i en bekk eller grave den ned. Kan brukes til både vanlig og flytende smør. Jeg bruker også noen bokser fra Biltema på tur. De er med låsbart lokk som tåler det aller meste. Hatt mine i flere år og hatt de i oppvaskmaskin, fryser osv. De er like fine og tette ennå. http://biltema.no/no/Hjem/Kjokken/Oppbevaring/Oppbevaringsboks-47328/ Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lompa Skrevet 7. august 2014 Del Skrevet 7. august 2014 Ikea. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Stig Erik Olsen Skrevet 7. august 2014 Del Skrevet 7. august 2014 euro pris har solide bokset med klemme lås somer er luft tette, finnes is flere størrelser og tåler mye, finner ikke bilde på nett men kan ta bilde av min`? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Oddbjørn Skrevet 7. august 2014 Forfatter Del Skrevet 7. august 2014 Ikea. euro pris har solide bokset med klemme lås somer er luft tette, finnes is flere størrelser og tåler mye, finner ikke bilde på nett men kan ta bilde av min`? Har endel slike, men de er like tunge som Nalgene boksen på 100 gram. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Barskekarsten Skrevet 7. august 2014 Del Skrevet 7. august 2014 Boksene som sirup kommer i er ganske gode og tette. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Stig Erik Olsen Skrevet 7. august 2014 Del Skrevet 7. august 2014 oki, da vil jeg anbefale zip poser, gjerne noen med dobbel lås og så tykk plastikk, 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lars J Skrevet 7. august 2014 Del Skrevet 7. august 2014 Finnes 1l vanntette pakkposer også som jeg regner med ikke vil slippe ut smeltet smør siden de ikke skal slippe inn vann. Har selv en børstet stål-kopp med hengslet lokk med spenne og gummilist (a'lal norgesglass) som jeg bruker når jeg starter turen med et halvkilo smør. Men den veier nok for mye i sekken for en lettpakker, men veier til gjengjeld veldig lite på samvittigheten min - føler meg veldig trygg på at smøret holder seg på plass ... 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lar5 Skrevet 7. august 2014 Del Skrevet 7. august 2014 Jeg kjøpte kuvert pakninger. 12g i hver, nå i sommer. Så putta jeg all mat, dvs;potetmos, melkepulver, rugbrød, krydderier, spekepølse, osv, osv ned i en 14liters avlang plastboks jeg kjøpte på obs. De 14 litrene inneholdt nærmere 7000kcal.. Hadde 5000 til i real.. 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Stig Erik Olsen Skrevet 7. august 2014 Del Skrevet 7. august 2014 Kan jo bruke Biltema's pakkposer. har 2 av disse og de er overraskende gode til den prisen. Finnes i 4l, 8l og 16lhttp://www.biltema.no/no/Fritid/Friluftsliv/Klar-og-beskyttende-utstyr/Vanntett-pakkepose-37493/ Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Stig Erik Olsen Skrevet 7. august 2014 Del Skrevet 7. august 2014 Jeg kjøpte kuvert pakninger. 12g i hver, nå i sommer. Så putta jeg all mat, dvs;potetmos, melkepulver, rugbrød, krydderier, spekepølse, osv, osv ned i en 14liters avlang plastboks jeg kjøpte på obs. De 14 liten innehold nermere 7000kcal.. Hadde 5000 til i real.. De små pakken med smør kan "eksplodere" ved høy varme, altså de åpner seg, har skjedd flare ganger på sommeren når de har ligget i teltet. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lar5 Skrevet 7. august 2014 Del Skrevet 7. august 2014 Vi gikk i rundt 30 varmegrader i sol helling, men smøret var ikke flytende. Syntes egentlig sekken var overraskende lite varm inni. Men telt i morgen sol er nok kanskje ikke det beste, hverken for folk eller smør.. 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.