Lompa Skrevet 20. februar 2014 Skrevet 20. februar 2014 Håper jo på at det blir mulighet for fisk etter hvert, men tørr ikke basere menyen på det. Da vi var der i 2012 gikk isen ca 1 juni. Jeg pleier å ta noen store fisk hver vår, mens isen enda ligger på vannene, og det bare er noen meters åpent vann ved innløpsosene.. En liten markboks, noen kroker og en rull med snøre, så har du et oppsett du kan henge ut i råka. Et måltid fersk fisk er gull med den kosten dere legger opp til Siter
Dag G - Evje Skrevet 20. februar 2014 Skrevet 20. februar 2014 3 uker på Real turmat høres ut som tortur. Ikke lagt inn en god søndagsmiddag heller høres kjedelig ut. Real inneholder også minimalt med grønnsaker. Ville på en såpass lang tur hatt med masse tørket kjøtt, grønnsaker og frukt. La det ligge å svelle i vann tre fire timer før det kokes. Godt å bli skikkelig mett en gang i blandt. 2 Siter
Hege P. Skrevet 20. februar 2014 Skrevet 20. februar 2014 Apropos havregrøt. Ja, men blir fort lei av det. Men er det ingen som tenker på at havregryn kan spises kaldt sammen med melk eller vann og litt sukker? Gjerne med en liten klatt syltetøy? Hvorfor må det absolutt kokes grøt? Bruker det mer som en frokostblanding selv, og blir ikke så fort lei. Og ja, det smaker bra med vann i stedet for melk. Vanesak. 1 Siter
Anders Eriksen Skrevet 20. februar 2014 Forfatter Skrevet 20. februar 2014 Apropos havregrøt. Ja, men blir fort lei av det. Men er det ingen som tenker på at havregryn kan spises kaldt sammen med melk eller vann og litt sukker? Gjerne med en liten klatt syltetøy? Hvorfor må det absolutt kokes grøt? Bruker det mer som en frokostblanding selv, og blir ikke så fort lei. Og ja, det smaker bra med vann i stedet for melk. Vanesak. Vi kjører havregryn, sukker og melkepulver. Kaldt vann, koker ikke. Funker veldig bra og vi har enda ikke blitt lei. Lettvint og man sparer brensel. Genialt:) 1 Siter
CHST Skrevet 20. februar 2014 Skrevet 20. februar 2014 Tror du vil slite med 200g "havremiks" til frokost, på Grønland startet jeg med 160 g og økte til 180 etter 10 dager, sammen med en drøy halvliter vann blir det mye i magen. Hadde gått for 150g og så 50g med snop! Siter
Lindap Skrevet 21. februar 2014 Skrevet 21. februar 2014 Vi spiser normalt muesli med melkepulver som frokost. Hvis du tar med en liten visp, er det lett å løse opp melkepulveren i kaldt vann Og det smaker helt greit. Hva med å ta med litt av hvert, både havregryn og en pakke muesli? Jeg synes det som heter Energi fra Axa smaker helt greit på tur. Men nå om dagen er det veldig mye utvalg i gode frokostblandinger. Siter
Kjellis Skrevet 21. februar 2014 Skrevet 21. februar 2014 Jeg synes risengrynsgrøt er best som frokost og ville ha lagt inn det til middag enkelte dager. Jeg må ha litt variasjon i maten, blir lei av det samme mange dager i strekk. Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.