kaffeguten Skrevet 2. oktober 2013 Del Skrevet 2. oktober 2013 Hei Skal ha ny kaffekjele. Det må være en solid kjele som tåler å brukes flere ganger i uken gjennom flere år. Gjør ikke noe om den veier litt. Har dere noe å anbefale? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bjørn Erik Skrevet 2. oktober 2013 Del Skrevet 2. oktober 2013 Denne har jeg hatt i flere år. Blir bare finere og svartere for hver bruk. http://www.xxl.no/Root/Villmark/Kj%C3%B8kken-og-mat/Kjeler%2C-bestikk-og-redskap/four-seaso-Kaffekjele-i-kobber/p/1008742_1_Style Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
borgern Skrevet 3. oktober 2013 Del Skrevet 3. oktober 2013 jeg bruker denne http://www.xxl.no/Root/Villmark/Kj%C3%B8kken-og-mat/Kjeler%2C-bestikk-og-redskap/eagle-prod-B%C3%A5lkjele-1%2C5l/p/1043961_1_Style Har også 0,7 liters versjon. Hatt begge i mange år. Fungerer supert både på primus og bål. Veier ikke noe særlig heller. Følger med trekk så man ikke soter til ting i sekken. Tips. Har som regel funnet de billigere på Coop Obs enn på XXL. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Bjørn-Ivar Skrevet 3. oktober 2013 Del Skrevet 3. oktober 2013 Jeg har begge de som nevnes ovenfor. Den fra Four Season er klart den fineste, men tuten falt av etter noen turer på min. Jeg fikk byttet den i ny, men det samme skjedde med den andre. Nå skal det sies at min står midt i bålet enten det er lite eller stort, så det er kanskje litt urettferdig, men Eagle sin har ikke tut og dermed ikke det problemet. Dessuten er den fra Eagle greiere å pakke på grunn av formen. 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tiur3 Skrevet 3. oktober 2013 Del Skrevet 3. oktober 2013 Denne har jeg hatt i flere år. Blir bare finere og svartere for hver bruk. http://www.xxl.no/Root/Villmark/Kj%C3%B8kken-og-mat/Kjeler%2C-bestikk-og-redskap/four-seaso-Kaffekjele-i-kobber/p/1008742_1_Style Fin kjele. Men er det noe bra, at du bruker en kjele i kobber da? Men bruker du den ikke så ofte, så har det kanskje ikke noe betydning. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gisle Uren Skrevet 3. oktober 2013 Del Skrevet 3. oktober 2013 Kobberkjeler som brukes til matlaging bør være fortinnet inni. Mat/drikke tilberedt i rent kobber skal ha mindre helsebringende effekter sies det. Hvor mye, lenge eller ofte det teilberedes/inntas vet jeg ikke, men den generelle regelen er å benytte fortinnet kjele. Dette kan gjøres i etterkant om man skulle komme over en fin gamel kjele som ikke er fortinnet. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Ursus Skrevet 3. oktober 2013 Del Skrevet 3. oktober 2013 Jeg har begge de som nevnes ovenfor. Den fra Four Season er klart den fineste, men tuten falt av etter noen turer på min. Jeg fikk byttet den i ny, men det samme skjedde med den andre. Nå skal det sies at min står midt i bålet enten det er lite eller stort, så det er kanskje litt urettferdig, men Eagle sin har ikke tut og dermed ikke det problemet. Dessuten er den fra Eagle greiere å pakke på grunn av formen. En kamerat hadde akkurat samme problemet på sin Four Seasons kjele. Jeg har selv Eagle products kjelen. Etter ca 10 år løsnet håndtaket på lokket. Egentlig ikke noe stort problem. Byttet den i en Trangia kaffekjele nylig. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
kaffeguten Skrevet 3. oktober 2013 Forfatter Del Skrevet 3. oktober 2013 Den i kobber va jo fin, men skeptisk til det med tuten. Hvordan er tuten på eagle å helle med. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
kaffeguten Skrevet 3. oktober 2013 Forfatter Del Skrevet 3. oktober 2013 Skal ikke lage mat i kjelen. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
kaffeguten Skrevet 3. oktober 2013 Forfatter Del Skrevet 3. oktober 2013 noen som har erfaring med trangia eller mckenzie . ser de er billige på xxl Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
kaffeguten Skrevet 3. oktober 2013 Forfatter Del Skrevet 3. oktober 2013 http://www.xxl.no/Root/Villmark/Kj%C3%B8kken-og-mat/Kjeler%2C-bestikk-og-redskap/mackenzie-Monashee-kaffekjele-1%2C4l/p/1068703_1_Style?utm_source=kelkoono&utm_medium=cpc&utm_campaign=kelkooclick&utm_term=mackenzie+Monashee+kaffekjele+1%2C4l Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hermansen Skrevet 3. oktober 2013 Del Skrevet 3. oktober 2013 Har en standard trangia kaffekjele jeg har brukt i minst 10 år. Både på bål og primus. Tipper den varer minst 10 år til. 69 kroner kostet den, veier veldig lite. 2 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
André B. Skrevet 4. oktober 2013 Del Skrevet 4. oktober 2013 Hvordan er tuten på eagle å helle med. noen som har erfaring med trangia eller mckenzie . ser de er billige på xxl Til tross for at Eagle ikke har noen ordentlig tut, synst jeg den heller fint uten å søle. MacKenzie-kjeler fungerer helt greit til å varme vann eller lage kaffe, men er noe herk å koke mat i og ikke minst holde reine. Jeg anbefaler Eagle. Den er av stål (=ingen alu-utfelling), har ingen plastdeler som smelter i bålvarmen, har kobberbunn for bedre varmedistribusjon, og varer i årevis. 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.