Overs Skrevet 11. oktober 2012 Del Skrevet 11. oktober 2012 Hei, Var litt uheldig i koking av elgskalle, delte seg i 2. Hva slags lim er det lurt å brukepå dette?? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
REs Skrevet 13. oktober 2012 Del Skrevet 13. oktober 2012 Hvis det er rent tørt bein så kan du bruke en komposit lim eller tokomponent epoxi. Best kjent er vel Aralditt. Dette er herdeplast som vanligvis limer alt. Hos noen typer kan du oppleve at herde-prosessen aldri stopper helt opp og etter en tid blir limen sprø og heft-egenskapene forringes noe. Dette kan du motvirke med å bruke litt for mye herder i blandingen. Da blir ofte lime litt seigt i stedet for å bli sprøtt. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.