Gå til innhold
  • Bli medlem

Anbefalte innlegg

Skrevet

Til rypemiddag ute i felten er det veldig godt med rosenkål, men de tar mye plass. Er det noen som har forsøkt å tørke rosenkål? Bør jeg da evnt. koke de før jeg tørker de?

Går det også ann å tørke saus? Altså, lage en god vitsaus hjemme, for så å tørke denne og/eller på annen måte lage "tørrposesaus" som man igjen kan koke opp med vann/vikingmelk ute i felten?

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.