oyvindbl Skrevet 24. mars 2012 Skrevet 24. mars 2012 For en tid tilbake fant jeg eggepulver i en eller annen treningsbutikk på nett, og tenkte at det må jeg huske da våren kommer. Men nå husker jeg ikke hvilken nettbutikk jeg fant det i. Kan noen hjelpe meg med et tips til hvor jeg kan få kjøpt det. Det hadde vært kjekt å kunne lage french toast til frokost uten at jeg måtte bære på vekten av rå egg (vann har vi jo likevel fått nok av i det siste) og være hyperforsiktig for ikke å knuse dem på veien. Siter
REs Skrevet 24. mars 2012 Skrevet 24. mars 2012 Her er noen utenlandske produsenter, men jeg trodde at Prior produserte slikt pulver. http://www.exportpages.no/produsenter/Eggepulver-1087498088-1.htm Prøv noen av de store grosistene som leverer varer til storkjøkken. Hoteller, kantiner og bakerier bruker sikkert slike ting. Eller sjekk utlandet. http://www.amazon.com/Barry-Farm-Whole-Powder-8oz/dp/B0001CXUHC http://www.americanspice.com/whole-powdered-eggs/ Eller kanskje noen av disse innvandrerbutikkene kan ha noe slikt, de har jo så mye rart. Siter
Phaser Skrevet 24. mars 2012 Skrevet 24. mars 2012 http://gymgrossisten.no/6/no/artiklar/eggpulver-250g På en eller annen side så sto det at Ultra har eggepulver. Siter
finnjpedersen Skrevet 24. mars 2012 Skrevet 24. mars 2012 Helt vanlig at dagligvarebutikkene har det også. Allefall Spar, Coop og Meny butikkene. Siter
+Tom42 Skrevet 28. mars 2012 Skrevet 28. mars 2012 Om du ikke får kjøpt eggepulver lager du det lett selv. Pisk sammen noe egg, hell det ut på en vid ildfast form. Sett formen inn stekeovnen, bruk varmluft og sett termostaten mellom 30 - 50 grader. Ikke lukk døren helt. Bruk sleiv. Bruk en gaffel til å "røre" litt en gang i blant, inntil alt er tørt. Ta formen ut av ovnen, rør sammen og knus evt klumper. Perfekt eggepulver. Siter
famjsv Skrevet 29. mars 2012 Skrevet 29. mars 2012 Sitat Helt vanlig at dagligvarebutikkene har det også. Allefall Spar, Coop og Meny butikkene. Fant ikke på Meny... jeg går for å lage selv Siter
Eirik78 Skrevet 29. mars 2012 Skrevet 29. mars 2012 Hvis det selges i flere dagligvarekjeder som det sies her, hva i all verden kalles produktet og hvordan ser innpakningen ut? Siter
finnjpedersen Skrevet 31. mars 2012 Skrevet 31. mars 2012 Leste ikke skikkelig, og misforstod litt. Det jeg tenkte på var en eggerstatning som heter No Egg, koster ca. 30 kr og fås hos dagligvarebutikken. Mener en pakke tilsvarer ca. 32 egg. Siter
Xwing Skrevet 5. juni 2012 Skrevet 5. juni 2012 Hvis du knuser eggene før du går er ikke akkurat dèt noe problem. Jeg heller dem på flaske, og fryser dem før jeg går hvis det er varmt, så holder de seg i 2 dager. 6 egg veier sjelden mer enn 400g. Siter
Ranglefant Skrevet 5. juni 2012 Skrevet 5. juni 2012 Har ofte med egg i eggeholder kjøpt på XXL. Holderbart i ukevis, og har ennå tilgode å knuse et egg... Siter
Imse Skrevet 6. juni 2012 Skrevet 6. juni 2012 Ranglefant skrev (På 5.6.2012 den 19.51): Har ofte med egg i eggeholder kjøpt på XXL. Holderbart i ukevis, og har ennå tilgode å knuse et egg... Nå har ikke jeg erfaring med kjøpeegg, men de kan være opptil 21 dager gamle når man kjøper de. Men her hjemme tar jeg ofte egg rett fra hønsehuset og legger i en skål på benken. Har alltid til enhver tid noen av eggene liggende fremme på benken(pga bakeegenskapene). Og jeg har hatt egg liggende i campingvogna fra en tur til en annen, slik at de har ligget 3 uker i romtemperatur, og de er like fine, smaker like bra, bare om mulig litt lettere å piske eggehviten stiv( noe som sjelden er aktuelt på fjelltur). Jeg kjøpte slike holdere på G-sport, der kosta de 39kr/stk. Kjøpte 2. Det er klart, skal man ha det lettest mulig, så veier jo egg litt da, så man kan jo spare en god del vekt om man har tørket egg kontra 12 ferske egg. Siter
oyvindbl Skrevet 14. juni 2012 Forfatter Skrevet 14. juni 2012 Kjøpte en boks med eggepulver via ebay og fikk det rett hjem i posten. Da kan de bli arme riddere til frokost når brødet begynner å bli gammelt , Siter
famjsv Skrevet 18. november 2014 Skrevet 18. november 2014 "Løfter" denne tråden igjen, fordi jeg for lengst har brukt opp mitt selvlagde eggepulver. Det er mye jobb å tørke selv, for noe som tydeligvis omsettes. Dessuten fikk jeg en bok om tørking av mat som ikke anbefalte å tørke egg selv. Sikkert litt å gjøre med salmonella og den slags. Vet at flere FF-folk gikk sammen om et større innkjøp en gang. Noen erfaringer? Hvor kan man kjøpe dette? Siter
Oddbjørn Skrevet 18. november 2014 Skrevet 18. november 2014 Jeg har kjøpt herfra og denne er 100% egg og fin i omelett, eggerøre og pannekaker. http://www.iherb.com/Frontier-Natural-Products-Organic-Powdered-Whole-Egg-16-oz-453-g/31183#p=1&oos=1&disc=0&lc=en-US&w=frontier%20egg%20powder&rc=1315&sr=null&ic=1 Kjøper du kun en pakke for du den akkurat under tollgrensa og det er kun $4 frakt. 1 Siter
Nena Skrevet 18. juli 2016 Skrevet 18. juli 2016 Har noen tips om hvor man kan kjøpe dette nå? iHerb ser ikke ut til å føre produktet nå... Siter
Gjest Mareng Skrevet 6. juni 2017 Skrevet 6. juni 2017 Nena skrev (På 18.7.2016 den 19.26): Har noen tips om hvor man kan kjøpe dette nå? iHerb ser ikke ut til å føre produktet nå... Ekspander Lurer på det samme Siter
+lars p Skrevet 6. juni 2017 Skrevet 6. juni 2017 Amazon har masse tørkede ting sjekk link. og se tilbud under https://www.amazon.com/Powdered-Whole-Eggs-2-25-Pound/dp/B0006ZN4XE Siter
LilleTrippe Skrevet 6. juni 2017 Skrevet 6. juni 2017 lars p skrev (På 6.6.2017 den 15.47): Amazon har masse tørkede ting sjekk link. og se tilbud under https://www.amazon.com/Powdered-Whole-Eggs-2-25-Pound/dp/B0006ZN4XE Ekspander Noe erfaring med disse? Hadde vært ypperlig på tur, og godt med litt annerledes frokost! Siter
+lars p Skrevet 7. juni 2017 Skrevet 7. juni 2017 Ikke prøvd dem. Fant dem bare når jeg surfet rundt etter andre tørkede ting Egg er en av tingene jeg bærer med meg, da de har ubegrenset holdbarhet og jeg har en sånn gul dings som gjør at de ikke knuser. Egg og bacon i skogen er ett høydepunkt på tur 🙂 2 Siter
HannKatta Skrevet 10. juni 2017 Skrevet 10. juni 2017 oyvindbl skrev (På 24.3.2012 den 0.41): Det hadde vært kjekt å kunne lage french toast til frokost uten at jeg måtte bære på vekten av rå egg (vann har vi jo likevel fått nok av i det siste) og være hyperforsiktig for ikke å knuse dem på veien. Ekspander Hva med å ha dem ferdigknekt på en beholder? Siter
Gjest Mareng Skrevet 10. juni 2017 Skrevet 10. juni 2017 Når de er uknust har de svært lang holdbarhet. Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.