+Espen Ørud Skrevet 24. juni 2023 Skrevet 24. juni 2023 Jeg har en rekke turpanner, men opplever at den som blir klart mest brukt er denne: https://www.instagram.com/p/B0deIyCI4_-/ Maks utnyttelse av plassen, men ikke den letteste jeg har. Passer perfekt i lengden til pølser, passer akkurat to brødskiver oppi, og dermed også akkurat passe til omelett til 2 skiver, litt liten til fisk, men de fleste større fisk lager vi gjerne i folie eller lignende likevel. E Siter
Flyalf Skrevet 24. juni 2023 Skrevet 24. juni 2023 (endret) Tror som andre at brenner betyr mye. Bruker Crux brenneren når det skal være lett (87g). Den er et bra kompromiss mellom lav vekt og ok spredning på flamme. De stekpannene jeg foreløpig har endt opp med: Lokk til AMG Titanium 750ml, 12 cm diameter (66g). Perfekt til en biff. Anti-stick belegg, men tåler neppe mye. Hele settet er 157g. Trangia med foldbar håndtak og anti-stick belegg (334g). Har tålt sinnsykt mye, er svært bulket men belegget holder bra bortsett fra der håndtak er i kontak når sammenfoldet. Tok ei stund før jeg lærte å legge en papptalerk inni før sammenfolding. Eagle hot pan med lokk og anti-stick belegg (1160g). Solid fin bålpanne når det skal lages større måltider. Håndtakene er noe irriternde men når jeg husker å ta med en ståltråd for å låse de i øvre stlling er det ok. Endret 24. juni 2023 av Flyalf typo Siter
langen Skrevet 24. juni 2023 Skrevet 24. juni 2023 Apropos karbonstålpanner: Den OXO-pannen så veldig fin ut, men svenskene har også en panne med innfellbart håndtak: https://www.stabilotherm.se/produkt/jagarstekpanna-original-s2/ IKEA har jaggu også kommet med karbonstålpanner, dog med fast håndtak: https://www.ikea.com/no/no/p/vardagen-stekepanne-karbonstal-40438018/#content 1 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.