Gå til innhold
  • Bli medlem

Anbefalte innlegg

Annonse
Skrevet

Har både med hvordan man sliper og hvordan kniv er, stål etc.

Har et Lansky sett selv som ligner på det på XXL.

Ene kniven(Kershaw) jeg har har ett flatt blad. Den er lett å slipe skarp. En annen kniv(Smith&Wesson) har en blad som er tykkere i topp enn ved egg. Øverst blir det litt smalere igjen. Den er vanskeligere å få stabil siden holder til kniv ikke har en stor nok flate å presse mot.

Så er ikke alle "rods" like rette heller så jeg bruker samme rod og skifter stein istedenfor å montere opp alle steiner på hver sin.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.