Gå til innhold
  • Bli medlem

Fugleregn...


Koppen

Anbefalte innlegg

Annonse

Tipper (dessverre) at det er et nytt våpen som er testet ut (f.eks en form for lydkanon), og som følge av det blir det heller ikke funnet noen årsak. Les: legger lokk på saken av hensyn til "rikets sikkerhet".

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tipper (dessverre) at det er et nytt våpen som er testet ut (f.eks en form for lydkanon), og som følge av det blir det heller ikke funnet noen årsak. Les: legger lokk på saken av hensyn til "rikets sikkerhet".

Lydkanoner er vel ferdig utprøvd av Mao for mange tiår siden. Om det var suksess eller fiasko kommer an på øyet som ser...

:D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Forbrenningsmotoren er langt over 100 år gammel, likevel er det en helt annen teknologi som finnes i dag enn tidligere.

Det samme gjelder selvfølgelig for LRAD, teknologi utvikles og forbedres. Lyd kan isoleres, og den trenger ikke bli sendt ut direkte fra utskytning men f.eks fra et objekt som skytes ut. Så brukte jeg forsåvidt lydkanon som eksempel da og våpen generelt :D

Lydkanon?:) Hehe, disse fuglene flyr ikke akkurat kjempehøyt over bakken, og det burde vel kanskje blitt hørt av innbyggere? Det er vel mer sannsynlig at det er nyttårsfeiringen som er å skylde på her? Evt kulde, forgiftning eller tjuvjakt?

Jo, det er jo sannsynlig at det inntreffer for 5000 fugl samtidig :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Store mengder død fisk i et område har som regel alltid sin årsak i et eller annet giftutslipp eller noe annet "faenskap" forårsaket av mennesket. Disse fuglene var vel ikke av den typen som spiser fisk?

Ellers så kjenner vi jo til at f.eks. høye kumulus skyer eller kumulonimbus kan generere enorme hagelstormer. Disse hagelstormene opptrer stort sett inne i slike skyer og i meget stor høyde. De kan også være farlige for fly som kommer inn i skyen. Fly bruker derfor værradar for å unngå slike ting.

Har vanskelig for å tro at fugler flyr inn i slike skyer.

Slike lokale hagelbyger kan også nå bakken, men da er ikke dette et fenomen som blir forbigått i stillhet. Alle ville visst det hvis så var tilfellet.

Slike fenomener opptrer også fra tid til annen her hos oss. Hagl store som klinkekuler og i noen tilfeller også så store som egg kan gjøre stor skade på både biler og hus. http://www.storm.no/nyheter/kjempehagl-knuser-biler-og-hus-2828205.html

Massedød av stær er også kjent fra en del oljeplattformer i nordsjøen. Flokker av fugl kan fly rett inn i store lyskastere eller inn i "fakkelen" og ende sine dager der. Jeg har selv funnet døde stær på dekket av plattformer i nordsjøen.

Når slike mystiske ting skjer i USA så blir jeg alltid skeptisk. http://skepsis.no/

Jeg stoler ikke på amerikanske myndigheter, de er mestere i å skjule ting de ikke vil at offentligheten skal få rede på. En dekkoperasjon, som da de fant en havarert UFO med vesener i, jeg tror det var en gang på 1960 tallet. Hele verdens øyne fulgte denne saken, men hva myndighetene gjorde der verdens øyne ikke så vet vi lite om.

Ingen er blindere enn de som ikke vil se, men ingen er sterkere i troen enn de som nekter å se sannheten. Men det er jo litt gøy a bli skremt litt en gang i blant, er det ikke?

http://www.sgt1.com/the-screamin%E2%80%99-demon-of-mexico/

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Om skadene kommer fra slaget de ble påført da de traff bakken eller om noe har truffet dem i lufta vet vi ikke enda, sier hun.

Fugler slår seg vel ikke i hjel om de faller til bakken. De er for lette og har for stor luftmotstand når de faller ukontrollert, dvs. fall fra relativt stør høyde vil ikke generere nok energi til at de slår seg i hjel. Dette vet alle som har jaktet fugl og sett skadene etter at fugl er blitt vingeskutt. Slike fugler har faktisk ingen andre skader enn skuddskadene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.