Gå til innhold
  • Bli medlem

Kurs i vinterfriluftsliv med hund


Gisle Uren

Anbefalte innlegg

Norsk Polarhundklubb avd. Midt-Norge ønsker å gi et helt nytt tilbud til alle polarhundeiere i regionen. Vi vil vintersesongen 2010-2011 avholde et kurs i friluftsliv med hund om vinteren. Kurset er selvfølgelig også åpent for deltagere med andre typer hund.

Kurset avholdes i regionen og vil bestå av en til to kvelder med teoriundervisning, en helg med praksis og vil avsluttes med en tredagers fellestur.

Bakgrunnen for kurset er et ønske om at flere polarhundeiere også skal få kunnskap og erfaring med det som av mange oppleves som den beste delen av et polarhundhold. Fokuset på dette kurset vil være å gi en innføring og opplæring i de praktiske deler av et vinterfriluftsliv med hund. Tema som bekledning, utstyr, ferdsel med hund og pulk/slede i terrenget, vintertelting, etc. vil bli berørt på kurset. Kurset er tenkt som et lavterskeltilbud, der det ikke stilles krav til forhåndskunnskap.

Første teorikveld avholdes i Trondheim 17. eller 18. november. Vi følger deretter opp med en helgesamling på Langen Gjestegård på Røros helgen 26. - 28. november. Fellestur i mars blir planlagt sammen med deltagerne i løpet av kurset.

I løpet av de praktiske delene av kurset vil det brukes alminnelig utstyr til tradisjonelt friluftsliv om vinteren. Dersom det er behov for det vil noe utstyr, særlig da utstyr til hund og leirutstyr, kunne lånes under kurset. Dersom det er noen som ønsker å delta på kurset, men ikke har hund tilgjengelig, så ta kontakt så skal vi se hva vi kan ordne.

For flere detaljer se: http://www.polarhund.no/midt-norge/plone/midt-norge/kurs

For Norsk Polarhundklubb avd. Midt-Norge

Gisle Uren

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.