Espen K Skrevet 7. mai 2010 Skrevet 7. mai 2010 Jeg er så lei av å alltid ha med en haug fryseposer til turmat. De lekker og samler opp en masse søppel. Kunne tenke meg t par STS-poser til maten, men er litt usikker på om disse kan brukes. Setter de igjen smak på maten, og inneholder de evt giftstoffer som det kan være lurt å holde seg unna? Siter
HalgeirD Skrevet 7. mai 2010 Skrevet 7. mai 2010 Du bør nok velge de kraftige pakkposene da det ofte kan bli litt skarpe kanter etc i forbindelse med emballasje etc. Kjenner ikke STS sine, men de litt kraftige modellene fra Ortlieb er helt konge til formålet og jeg bruker dem på alle turer. STS har sikkert også poser i litt kraftig materiale. Har aldri opplevd at det settes igjen noen smak, farge, lukt eller andre ulumskheter. Siter
Espen K Skrevet 8. mai 2010 Forfatter Skrevet 8. mai 2010 Ved å ha maten rett oppi, altså? Har hørt at PU ikke er det beste å få i seg, men tenker samtidig at det får være grenser for hysteri. Siter
HalgeirD Skrevet 8. mai 2010 Skrevet 8. mai 2010 Pleier ikke ha maten rett oppi, bortsett fra en pose som jeg bruker til fisk. Torosupper, potetmos etc er jo i posene sine fra før. Ris, havregryn, kaffe, salt/sukker i Nalgene-flasker eller enkle plastflasker med stor åpning. Andre ting (teposer, sjokolade, noen pølsesnabber etc putter jeg gjerne i platbokser. Dytter alt i en kraftig Ortlieb-sekk som stappes i ryggsekken, eller oftest fordeler jeg det på to sekker. Siter
Espen K Skrevet 8. mai 2010 Forfatter Skrevet 8. mai 2010 Det er måten jeg har pleid å gjøre det, men jeg har lyst til å slippe alle disse småposene. Det blir jo fort over 20 stykker på ei uke! Det er noe søl å lete gjennom alle posene, også samler det seg jo opp en del søppel. Tenk så deilig å kunne ha en pose med havregryn, en med ris og en med potetmos. Slipper all letinga, og slipper poser som sprekker og nalgeneflasker som tar opp plass og er tunge. Skulle jo være en god ide, men ser ut til at det er vanskeligere å få til enn først antatt. Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.