DoktorGjørelite Skrevet 22. mars 2010 Skrevet 22. mars 2010 Går det an å tørke bacon på samme måte som man tørker kjøttdeig? Jeg har tenkt på tørket kjøttdeig og potetmos burde som lunsj på påskefjellet. Går det an å ta det et skritt videre? Alle vet at bacon smaker fortreffelig på tur, men det er kanskje litt styr å varme det på vinterfjellet til lunsj, særlig i dårlig vær. Så hvorfor ikke tørket bacon og potetmos? Bare legg til vann. Eller? Noen som har prøvd? Siter
halvorep Skrevet 22. mars 2010 Skrevet 22. mars 2010 Har ikke prøvd med bacon, men fett blir seigt og harskner(over tid), bacon=mye fett:) Siter
knadne Skrevet 22. mars 2010 Skrevet 22. mars 2010 det går fint, kutt i små biter og tørk lenge. Holder bra nå om vinteren i allefall... Siter
Gardener Skrevet 22. mars 2010 Skrevet 22. mars 2010 Vet at noen dagligvarebutikker selger en spekepølse som heter "Bacon-snabb", "Bacenpølse" eller noe sånt. Der er det bare å kappe i biter, steke i panna eller putte i potetstappa. Smaker godt av bacon, er mye kjøtt og er nok endel billigere enn om man skal tørke like mye bacon. Har nesten alltid en spekesnabb i sekken, smaker helt fortreffelig i forskjellig varm mat. Eller alene som snack. Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.