Gå til innhold
  • Bli medlem

Anbefalte innlegg

Skrevet

Går det an å tørke bacon på samme måte som man tørker kjøttdeig?

Jeg har tenkt på tørket kjøttdeig og potetmos burde som lunsj på påskefjellet. Går det an å ta det et skritt videre? Alle vet at bacon smaker fortreffelig på tur, men det er kanskje litt styr å varme det på vinterfjellet til lunsj, særlig i dårlig vær.

Så hvorfor ikke tørket bacon og potetmos? Bare legg til vann. Eller? Noen som har prøvd?

Annonse
Skrevet

Vet at noen dagligvarebutikker selger en spekepølse som heter "Bacon-snabb", "Bacenpølse" eller noe sånt. Der er det bare å kappe i biter, steke i panna eller putte i potetstappa. Smaker godt av bacon, er mye kjøtt og er nok endel billigere enn om man skal tørke like mye bacon. Har nesten alltid en spekesnabb i sekken, smaker helt fortreffelig i forskjellig varm mat. Eller alene som snack.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.