Gå til innhold
  • Bli medlem

MSR og vannmotstand?


MH

Anbefalte innlegg

Hei, lurte på om det var noen her inne som hadde erfaringer med hvor motstandsdyktige MSR-teltene er mot regn? Tenker litt på å kjøpe et i Hubba-serien men mener å ha fått med meg at de har ganske lav vannsøyle og undres litt på hvordan dette blir i Skandinaviske forhold?

Alle erfaringer mottas med takk! ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg har et MSR Zoid 2, og det holder vann ute ganske bra. Har brukt det i turer hvor det har regnet en uke i strekk uten at det slipper vann inn i innerteltet. Ytterduken kan bli våt også på innsiden, men dette drypper ikke inn i innerteltet hvis du får satt det opp tight og bra.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har tilbrakt noen regntunge netter i et hubba hubba hp, uten å ha hatt problemer med at vann trenger gjennom ytterduken. Det blir en del kondens i de tilfellene der "våt tåke" driver forbi i knehøyde, men dette er vel ikke mulig å unngå...

Har heller ikke hatt noen problemer med at det har dryppet kondens ned på innerduken. Vil tro dette kan være et større problem på modellene som har et innertelt av mesh, spesielt når det blåser!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takk for svar begge to!

Hvordan synes du forresten at Hubba teltet er i vind? Det virker jo som en stødig kuppelkonstruksjon men ser ut som en litt solid glipe mellom ytterduk og bakke. Skulle gjerne ha brukt det under litt utsatte forhold.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har bare hatt et par kulingnetter så langt, men teltet har klart seg bra. Et viktig poeng er å sette kortveggene mot vinden! Forsøkte en natt i sidevind, resultatet er at teltet vred seg ganske bra i kastene. Dog, det holdt hele natten. Helt sant at glipen er relativt stor, er triks er å gjøre glipen større ved enden som vender fra vinden, og tilsvarende mindre mot vinden. Kombinert med en ekstra plugg midt på kortsiden motvinds kan man få det litt mer vindtett.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.