Gå til innhold
  • Bli medlem

Vandring i Jotunheimen, oval helg i september


TeleToo

Anbefalte innlegg

Hei!

Vi er noen venner som har lyst å gå fra hytte til hytte i Jotunheimen fra torsdag til søndag i september. Lander på Gardermoen onsdag kveld, og vil gjerne ha tips, både for transport til/fra Jotunheimen og til en fire-dagers runde. Gjerne med mulighet for å nå en 2000-meter, vi har ikke så mange av dem her hos oss. :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Transport: http://www.jvb.no. Det går ekspressbusser fra Oslo til Fagernes, videre derfra, enten til Tyin/Eidsbugarden eller til Gjendesheim. Hva med Gjendesheim- Memurubu over Besseggen, videre til Gjendebu dagen etter over Bukkelægeret, til Olavsbu med mange muligheter for 2k-topper, så til Fondsbu/Eidsbugarden med bussretur derfra via Tyin/Fagernes og tilbake til Oslo eller Gardermoen. Ellers er det mulig å fly fra Gardermoen til Leirin ved Fagernes og starte derfra med buss til Jotunheimen, og samme retur. God(-e) tur(-er) ! :D:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Anbefaler denne: Parkere (evt ta tog til Vinstra og taxi inn) til Sikkildalseter og overnatte der - en av Nroges hyggelgiste hytter! Gå derfra over Sikkildalshø til Gjendelsheim. Dagen etter båt til Gjendebu. Bukkelægeret til Memurubu. Over Besseggen til Gjendebu. Herfra enten buss hjem eller gå den lave stien (3-4timerstur) tilbake til Sikkildalseter. PÅ grunn av båten som går på Gjende kan denne turen varieres på flere måter. Feks kan man istedet for Besseggen eller bukkelægeret gå Sutninghugu som også er en kjent tur.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.