Peros Skrevet 10. juni 2008 Skrevet 10. juni 2008 Noen som har prøvd disse selv-varmende turmat greiene til magasinet? http://www.magasinet.no/display.aspx?menuid=130 Relativt dyre, ikke særlig høyt næringsinnhold, og ser for meg at det blir mye avfall.. Siter
Hubroen Skrevet 10. juni 2008 Skrevet 10. juni 2008 Kjøpte noe tilsvarende på OBS for noen dager siden. Tror de kostet 59,- pr pakke. Ser ikke på dette som turmat siden pakkene også inneholder vannet som skal brukes og dermed er vekten på ferdig produkt det samme som pakken. Forstår det slik at man ikke kan erstatte medfølgende saltvann med ferskvann for saltet er nødvendig for å starte varme effekten. Kjøpte i første rekke for å teste og det kan være greit å ha noen poser i bilen. Siter
syrre Skrevet 11. juni 2008 Skrevet 11. juni 2008 endel tilbakemeldinger her: https://www.fjellforum.no/index.php?app=forums&module=forums&controller=topic&id=11213 Siter
Hubroen Skrevet 12. juni 2008 Skrevet 12. juni 2008 Prøvde en pasta rett fra ÅpneSpis i går. Smaken var grei men for en storspiser var det litt snaut. Som jeg har nevt for så anser jeg ikke dette som turmat, kansje for en dagstur men ikke lengre. Den spiselige delen av pakken skal ikke tilsettes vann så her bærer man rettet ferdig med all fuktighet uten å spare noe vekt. Pakken består så av en saltvann pose som man bruker for å skape den kjemiske reaksjonen for varmen, dette blir avfall etter bruk. Var positivt overrasket over temperaturen maten fikk, det ble skikkerlig varmt så vær obs på hva man har under posen ved oppvarming. Siter
martin84 Skrevet 15. juni 2008 Skrevet 15. juni 2008 Spiste Sterk Pasta (Rigatone) i helgen. Bortsett fra at pastaen var litt "blaut" var smaken veldig god og retten ble skikkelig varm. Men jeg synes for det første at 89 kroner for en middag er alt for dyrt og for det andre at produktet veier for mye til å være et alternativ på noe annet enn en dagstur. Eventuelt kan man ha det i bakhånd som nødrasjon. Til sitt bruk er det et bra produkt. Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.