Hei
Å sette priser på slike produkter handler jo ikke fult så mye om hva folk er villige til å betal.
Dere må finne ut hvor er de konkrete kostnadene for å drive et slikt tilbud.
Hva er prisen på maten dere skal servere? trenger dere kokker for å tilberede? skal dere ha en kokk på fulltid eller deltid? eller leie inn catering byråer?
Hvor mye utstyr skal dere kjøpe inn? holdbarheten på dette utstyret, hvor fort skal dere beregne å få dekke inn kostnaden, da en del utstyr kan forhåpentligvis kan brukes om igjen.
Lønn til instruktører, hvor mye skal de lønnes, hvor mange er de.
Administrasjons behovet, kan dere føre regnskap selv eller må dette settes ut, og hva er da billigste med å kjøpe inn folk eller ansette?
Priser til markedsføring ut mot bedriftene selgere for å selge dette inn.
Leie av sted, hva koster det?
Drøft den infoen og sett dere ned med et excel ark så er det bare å regne:)