Gå til innhold
  • Bli medlem

Gisle

Passivt medlem
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Gisle sine prestasjoner

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nylige merker

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Da har jeg vært to uker på Skrim. Hatt telt og lavo godt nede i myra, helt nede ved sjøen og heldige som vi var, så var det minimalt av vind. Også akkurat passe fuktig. Med andre ord helt idielle forhold for knotten. Gikk for rådet med Euraxen fordi den var enkel å ta med. Fasit er at den på ingen måte jager bort knotten. Jeg hadde minst like mange 100 knott i ansiktet som alle de andre. MEN med stadig påsmøring så lindret den kløen bra. Så på en skala fra 1-10 så gir jeg den en god 5-er. Hvis noen finner noe revolusjonerende i sommer så er det bare å gi beskjed!
  2. Da satser vi på Eurax når knotten kommer. Takker for tipset. Men kan tenke med å ha noen flere alternativer som jeg kan prøve ut, så det er bare å fortsette å skrive inn hvis noen har andre forslag.
  3. He he Total resignasjon er selvfølgelig fristende til tider. Men det er kjedelig å holde seg i teltet fra sola går ned. Blir litt kjedelig i lengden Har også prøvd å overse og bagetalisere bittene, men det fungerer heller ikke i mange minuttene. hehe Har brukt Eurax som lindrende middel. Den ligger alltid i turveska. Men aldri tenkt på den som forebyggende. Skal prøve på det. Flere forslag der ute?
  4. Nå kommer snart varmen igjen og jeg gleder meg til fjellturene der vi kan sitte ved vannkanten med pølsene over bålet og snøret i vannet. MEN med varmen så kommer myggen og knotten. Myggen har vi mange virkemidler mot som fungerer greit. Myggnett foran ansiktet fungerer også helt ok. Med de svarte skyene med millioner av knott som smyger seg inn mellom myggnett og gensere, inn ører, munn og til og med øyne, er en pest og plage. Spesielt ungene blir desperate av disse små uhyrene. 100-vis av små bitt. Og ingeting fungerer. Føler jeg har prøvd alt av myggsprayer, dufter, maskiner osv... Noen som har noen gode og virkningsfulle tips mot knotten som kan brukes på en teltur på fjellet langt fra elektrisitet?
  5. I over 15 år har vi arrangert leir de to første ukene av sommerferien for barn/ungdom i alderen 10-14 år. Og alle årene har vi dratt ulike steder på Skrimfjella. Vi overnatter i telt fra tirsdag-fredag og har ulike utflukter, kanotturer, fisking og andre "villmarksaktiviteter". Nå har vi for første gang lyst til å prøve kysten, men her er vi ikke like lommekjente selv om vi har noen ideer og tanker Har noen forslag et et fint sted etter følgende kriterier?: - Maks 1,5 times kjøring fra Horten. - Plass til 16 barn/ungdom + 3 ledere med telt og utstyr. (Vi krever overraskende liten plass!) - Litt i villmarken (usjenert) - med andre ord at vi ikke må kjempe med plassen med en haug med andre - et sted vi ikke forstyrrer noen. Ikke hus og hytter helt tett innpå. - Mulighet for kanoer og fisking. - Gjerne noen spennende utfluktsmuligheter i nærheten. fjelltopper, huler, øyer osv... (Vi har buss så kan kjøre noen minutter for å så gå derfra) - Kan være på en øy hvis det er mulig med en kort padletur uavhengig av vær. Vi kommer selvfølgelig til å høre med grunneiere! Tar i mot alle forslag med takk!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.